Најновије

У току је офанзива Бајденове администрације на Србе на целом Балкану! (ВИДЕО)

Притисак на Србе у Србији, Републици Српској и Црној Гори треба гледати у контексту доласка Бајдена на власт у САД односно повратка администрације која је 90-их ратовала против Срба, сматра проф. Александар Ђикић, оснивач Српског националног форума из Грачанице.

Смена власти у Црној Гори, притисак на Милорада Додика и наметање Србији промене Устава Ђикић види као последице промене власти у САД.

Ђикић је у интервјуу за “Хелм Каст” говорио о референдуму за промену Устава исказујући назадовољство чињеницом да су сви политички чиниоци престали да говоре о крађи на гласању и последицама промене Устава и кренули у изборну кампању. 

Ђикић је говорио о стању на КиМ и наставку предаје српске имовине Албанцима. Он је објаснио да иза одлуке да се скијашки центар Брезовица преда на управљање Албанцима стоји власт Српске напредне странке у Штрпцу. Он је детаљно објаснио како је Брезовица предата институцијама тзв. независног Косова.

Он је говорио о последицама предаје електро система на КиМ Албанцима што је довело до погоршаног снабдевања севера КиМ и честих рестрикција.

Погледајте целу емисију:

Аутор и водитељ емисије “Тема” је Игор Маринковић уредник портала “Правда” и канала “Хелм Каст”.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА