Најновије

Расим Љајић се огласио након тешке саобраћајне несреће

Расим Љајић теже је повређен у саобраћајној несрећи која се десила на ауто-путу Београд-Ниш код Ражња.

Фото: Јутјуб

"Имам прелом три ребра и пршљенове, још сам на анализама... Требало би да ми ураде контролни преглед у понедељак, па ме можда пусте на кућно лечење. Много је тешко...Шта да кажем", рекао је лидер СДПС Расим Љајић који је повређен у тешкој саобраћајној несрећи у којој је погинуо Бранко Гогић (45), један од његових најближих сарадника и директор ЈП Емисионе технике и везе.

Лидер СДПС и бивши министар каже и да има поптуни прекид филма и да се ничег из несереће и даље не сећа:

"Сећам се само тог тренутка кад смо ушли у ауто, причам с Бранком о томе какво је време...Следећи тренутак ког се сећам је болница...ја лежим, око мене лекари, сестре. Видим нема Брнака, и одмах питам доктора: "Ђе Бранко?" Он ту избегне одговор. Опет питам сестру, она поче нешто да врда...Видим ја одмах да нешто лажу, мирише на нешто лоше", рекао је Љајић у изјави за Курир.

Он каже и да му је доктор објаснио да је могуће да му се временом врати сећање, али да то све зависи од тога који је степен контузије задобио.

Подсетимо, поједини медији пренели су да је код Љајића и Гогића наводно пронађено више од два милиона евра у аутомобилу, што је СДПС јуче, уз записнике и доказе, оштро демантовала.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА