Најновије

СУЂЕЊЕ ЗА УБИСТВО ОЛИВЕРА ИВАНОВИЋА: Тужилаштво „располаже“ и са четири заштићена сведока

Пред Специјалним одељењем Основног суда у Приштини наредна три дана (уторак, среда и четвртак) биће одржана рочишта у судском поступку за убиство лидера Г.И. СДП Оливера Ивановића.

Фото: Јутјуб

Међутим, како истичу адокати, браниоци оптужених, неизвесно је који ће сведоци тужилаштва наредна три дана бити саслушани.

- Немамо информација који ће сведоци бити саслушани, што је неуобичајено и забрињавајуће - истичу адвокати, браниоци оптужених Срба у овом случају који напомињу да је до сада саслушана трећина сведока оптужнице, односно тужилаштва којих је према незваничним сазнањима 28. И док ће већина сведока бити саслушана непосредно, према речима адвоката, неколико сведока неће бити саслушано на рочиштима, већ ће њихове изjаве бити само прочитане. Међутим, према незваничним сазнањима „Новости“, тужилаштво „располаже“ и са четири заштићена сведока.

Иначе, у процесу за убиство Оливера Ивановића, који је убијен 16. јануара 2018. испред просторија своје Г.И. СДП, терете се Недељко Спасојевић, Марко Рошић и Раде Басара, који се налазе у притвору, као и Силвана Арсовић, Драгиша Марковић и Жарко Јовановић. Они се терете да су наводно били чланови криминалне групе, односно за злоупотребу положаја.

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА