Најновије

ЕМИЛ ВЛАЈКИ ЗА ПРАВДУ: Напред Србија!

Емил Влајки. (Фото: Правда)

Вечерас је наша фешта
Вечерас се Бразил бије
Утакмицу тко не гледа
Ни патриот а ни Србин није.

Пише: Емил Влајки

У својој књизи 'Центурије' објављеној 1555. године, Нострадамус, описујући почетак двадесет првог стољећа, написао је слиједеће:
„У срцу Европе ће се издићи мала нација ортодоксне вјере која ће се нарочито истачи у 'зуберои' (Е. В., игра с лоптом, средњег вијека, гдје једна екипа настоји лопту убацити у противничко поље). Читав свијет ће бити фасциниран том кнежевином којој, у тој игри, неће бити премца.“

Јасно је, да је Нострадамус мислио на Србију која ће вечерас са Бразилом одиграти утакмицу живота и наново ојадити читав хуманистички Запад који ће цркнути од муке, и прије него што се утакмица заврши.

Срби су планетарни владари спорта у бројним дисциплина: атлетици, ватерполу, одбојци, тенису… Вечерас ће своју величину показати и у ногомету, тој краљици свих спортова. Пред малим екранима наћи ће се све државе и нације; једне које подржавају Србију, а друге које је још више подржавају обасипајући је бомбама Милосрдног анђела.

Ево и неколико изјава поводом вечерашњег најзначајнијег догађаја у свијету:

Предсједник Милановић: Моји Хрвати ће у паничном страху остати до задње секунде утакмице без даха бојећи се да се не покаже како су Срби бољи од њих чак и у ногомету. Депримирани, у случају српске побједе, могли би прихватити  и то да су и они Срби, само католичке вјере. У том би случају Шешељ постао предсједник Хрватске.

Бакир Изетбеговић: Алах ће одредити резултат вечерашњег двобоја, али што год да буде, ми смо уз геноцидне Србе јер ваља нам с њима у миру деверати, у Босни и у Србији, у слиједећих пар стотина година.

Ђо Бајден: Ако  Срби побиједе, Вучић ће се осоколити. Напаст ће и уништити нашу базу Бондстил и отјерати нас са Косова. Горе ћемо проћи него у Вијетнаму и Афганистану.

Орбан: Апсолутно навијам за Србе који ће то цијенити и дати нам дио Војводине настањен Мађарима.

Макрон и Шолц: Побиједе ли Срби, одбит ће наш лукави план за Косово и од његове независности, на несрећу Албанаца, неће бити ништа.

Тите, селектор бразилске репрезентације: Ако вечерас Срби побиједе, више нећемо учествовати на Мундијалима.

Ђани Инфантино, предсједник ФИФЕ: Буду ли Срби побиједили, прогласит ћемо утакмицу неважећом јер неки играчи нису били цијепљени против Короне.

Путин: Српска побједа би за нас била велико охрабрење. Након тога би и за нас било наде да добијемо понеку битку против Украјинаца. У противном, како је кренуло, Украјинци би могли ускоро стићи и до Москве.

И напокон једна добра вијест за многе, што доказује да свако зло није за зло. Ако Србија изгуби, Вучић и Додик ће исту вечер поднијети оставке и препустити предсједнички положај својим противницима на посљедњим предсједничким изборима.

Неколико куриозитета:

-Вечерашњој утакмици ће присуствовати комплетан Интерпол.
-Катар је ангажирао двије хиљаде војника да обезбиједе ову утакмицу, плашећи се српских терористичких напада.
-Српским навијачима на вечерашњој утакмици је забрањено скандирати; Ово је Србија.
-Ако Срби изгубе, међународна заједница је издејствовала да се, непосредно након утакмице, одржи славље на самом стадиону гдје ће алкохол тећи потоцима, иако је у Катару забрањен.   

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА