Најновије

СНС мегафон Сима Спасић опет урла, псује, вређа (ВИДЕО)

Када год неког од опозиционара треба спречити да каже оно што је наумио, Српска напредна странка посегне за добро опробаном формулом, па пошаље Симу Спасића да псује, вређа и говори само њему разумљиве реченице. Тако је било и у среду, када се јавности обраћао Немања Шаровић, лидер покрета Љубав, Вера, Нада.

Симо Спасић и Немања Шаровић. (Фото: Принтскрин)

Наиме, Шаровић је држао конференцију за медије испред Скупштине Србије, а ту се, гле чуда, нашао и Сима Спасић, који се тобоже бори за народ на Косову и Метохији.

- Вучић ми је јуче на конференцију послао Симу Спасића да арлауче, вређа, псује - написао је Немања Шаровић на Твитеру.

И уносио се у лице Шаровићу осуђени силоватељ Спасић, викао је, носио је и веч препознатљив мегафон, а када би добио неко питање, збунио би се, те је говорио нешто што нико други сем њега није могао да разуме.

А посебно се Спасић збунио када га је лидер покрета Љубав, Вера, Нада питао зашто не оде испред зграде Председништва и пароле које узвикује опозицији не говори председнику државе Александру Вучићу.

Одговора тада није било, Сима Спасић је кренуо да муца, а када се Шаровић мало удаљио, као да се СНС мегафон опустио, па је пустио глас и кроз мегафон изговарао себи својствене реченице.

Воде се жестоке борбе за Доњецк и Херсон! Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА