Најновије

КО ЛАЖЕ ОВДЕ? Нејпир жестоко одговорио на прозивике

”Никада нисам рекао да Нејпир жели да се врати”

Италијански медији јутрос су изнели изјаву тренера Арманија Етореа Месине да плејмејкер Црвене звезде Шабаз Нејпир шаље поруке са жељом да се врати у Милано:

- Прошле сезоне са Нејпиром смо решили проблеме и успели да освојимо шампионат. Овог лета, након што нам је рекао да ће остати, повећао је захтеве. Oтишли смо толико толико далеко да смо му понудили троструко већу плату. Нисмо могли више од тога и он је отишао. Сада шаље поруке својим пријатељима како би волео да се врати. Његова је велика заслуга у томе што смо прошле године успели да се променимо набоље - изјавио је Месина.

Брзо је реаговао и амерички плеј:

- Ок, разумем. Твој тим није почео онако као си желео, а нисам ни ја, али престани да ме користиш као разлог. Тренутнио се као играч носим са својим потешкоћама, али сам срећан што сам у Црвеној звезди и бићу бољи. Две изјаве о играчу који више није део тима, пусти то. Престани да лажеш своје навијаче како би поравио сопствене проблеме - написао је Нејпир на Инстаграму.

Након тога поново се огласио Месина, који је демантовао наводе из италијанских медија:

- Никада нисам рекао да је Шабаз било коме изразио жељу да се врати у Олимпију. То је била чиста новинарска интерпретација. Веома поштујем Нејпира и Звезду и по принципу не причам о играчима из других тимова - рекао је Месина.

Извор: Журнал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА