Најновије

ОРЛИЋИ ДОЧЕКУЈУ ЛУКСЕМБУРГ - Кабић: Победом остајемо у игри

Србија данас против Луксембурга спушта завесу на неславну 2023. годину.

Млада репрезентација Србије (играчи рођени 2002. и млађи) данас ће у Старој Пазови утакмицом са Луксембургом (19,00), спустити завесу на календарску 2023.  

Предвођени селектором Љубинком Друловићем, Орлићи су у суботу у Бачкој Тополи поражени од Енглеске (0:3). Нажалост, тај пораз делује више него прихватљиво после незапамћеног дебакла прошлог месеца у Нотингему (1:9), од кога ће фудбалској Србији дуго црвенети образи.

Евентуална победа против Луксембурга данас у Старој Пазови важна је пре свега са психолошког аспекта Друловићу и његовим изабраницима, али је важно и да се победом задржи прикључак за прве две репрезентације у квалификационој групи Ф. Србија након четири одиграна кола касни шест бодова за првопласираном Украјином и три за Енглеском.

Урош Кабић је против Енглеске, уласком са клупе, успео колико-толико да раздрма екипу и убрза игру, међутим, без неког значајнијег учинка. Крајње забрињавајуће звучи податак да Орлићи нису успели да упуте ниједан ударац у оквир гола вршњака са Острва. Резервни нападач Црвене звезде каже да Енглезе под хитно треба заборавити. 

- Улазимо у меч као фаворит и сви се надамо победи. Било је можда и добрих ствари на претходној утакмици, али свакако нисмо задовољили очекивања. Има још довољно утакмица у групи, самим тим и времена да се ситуација окрене у нашу корист и да се пласирамо на Европско првенство - поручио је Кабић.

СКАНДАЛ У ТИРАНИ: Албанци запалили српску заставу на Скендербеговом...

Извор: Журнал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА