Најновије

Албанци показали мапу пута којом се кретала Милица Ђурђевић (ФОТО)

Носилац листе Национално окупљање и председник Српске странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковсаки изазвала је бурне реакције албанске јавности на Косову и Метохији својим доласку у јужну српску покрајину супротно забрани уласка коју су јој изрекле тзв. приштиске власти.

Водећи медији на абанском језику на Косову и Метохији пренели су информацију о доласку Ђурђевић-Стаменковски у Покрајину уз помоћ шумских путева чиме је показала пркос власти Аљбина Куртија.

Уживо са административне линије са Косметом

Posted by Милица Ђурђевић on Friday, 24 November 2023

“Она се раније на Фејсбуку огласила уживо из Рестелице, у општини Куршумлија, стотинама километара од границе Србије и Косова, и упозорила да ће је прећи. Ђурђевић је рекао да у овом селу више нема Срба, док „албански екстремисти редовно улазе у ово село, прелазећи административну линију, како би секли планине и пљачкали имовину” и упозорио „на претензије албанског национализма”. Косовска полиција је у петак увече саопштила да нема информација о тако нешто – преноси водећи приштински лист Коха.

Портал Телеграфи такође као важну вест преноси улазак Милице Ђурђевић Стаменковски на Косово и Метохију цитирајући њене речи „Ко зна циљ зна пут“.

Поједини портали направили су и реконструкцију њеног кретања из централне Србије у јужну српску покрајину захтавајући од тзв. косовске полиције да одговоре како нису успели то да спрече.

Ђурђевић-Стаменковски је овим својим потезом свакако показала да не признаје границу између Србије и Косова и Метохије и ризикујући своју безбедност потврдила да је Косово и Метохија Србија.

Бошко Обрадовић: Без домаћег банкарства нема подршке домаћем привреднику и пољопривреднику

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА