Најновије

„Ултраучење“ :Савладајте изазове самоучења и постаните ултраученик

лтраучење аутора Скота Х. Јанга доступно је на сајту vulkani.rs и у књижарама Вулкан широм земље.

Фото: Вулкан

Књига Ултраучење Скота Х. Јанга намењена је пре свега љубитељиима популарне психологије, али и читаоцима који су изгубили веру у себе или су прошли кроз тешке животне тренутке и желе да у провереној литератури пронађу неку врсту решења, утехе или смернице.

Опстанак у бурним временима економских и технолошких промена зависи од континуираног самообразовања – доживотног апсорбовања свежих идеја и вештина. Уколико претендујете на то да се издвојите од осталих и достигнете више циљеве, морате да постанете ултраученик.

Ултраучење нуди девет принципа за хитро унапређење вештина. Помоћу моћних стратегија из ове књиге, извући ћете се из менталне окошталости, напредоваћете и стећи ћете самопоуздање. А једном кад се истакнете, можете да добијете бољи посао, преговарате за већу плату или више слободног времена, повежете се са занимљивијим људима и на друге начине унапредите лични и професионални живот.

„Скот Јанг излаже основе за брзо учење и задржавање нових вештина и концепата. Препоручујем Ултраучење свима који су заинтересовани за практичне структуре и упутства за самостално учење – било да је реч о послу или о слободном времену.“ – Пауло Коељо

Извор. Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА