Најновије

Не пропустите: Велика акција Вулкан издаваштва

Од 13. до 22. маја само на сајту vulkani.rs.

Фото: Вулкан

Вулкан издаваштво је припремило специјалну онлајн-акцију за своје читаоце. На сајту vulkani.rs изаберите три књиге са списка одабраних наслова и најјефтинију ћете платити само један динар. Акција траје од 13. до 22. маја, а за поруџбине изнад 2000 динара достава на територији Србије је бесплатна. Међу одабраним Вулкановим насловима пронаћи ћете планетарне хитове, неприкосновене бестселере, романе који су освојили милионе читалаца широм света. Комплетан списак књига на акцији можете погледати путем линка.

Светски издавачки феномен Стефани Робел Опрости ми, Роуз Гоулд одушевиће читаоце који од књиге очекују непредвидиве расплете и напетост до последње странице. Роман је номинован за неколико престижних награда у категорији дебитантског романа, а Сандеј тајмс га описује као „запањујуће злокобан психолошки дуел“. Опсесија и освета преплићу се у судару два моћна лика. Мајка и ћерка: једна никад не заборавља, друга никад не прашта.

Мајстор напетости Цај Ђуен, кинески Стивен Кинг, изненадиће вас шокантним расплетом у причи која се игра границама стварности и слика упечатљив портрет савремене Кине. Роман Река заборава, на самој граници између трилера и хорора, поиграва се реалношћу и леди крв у жилама. Млади професор средње школе ког сви поштују, а многи му и завиде, осумњичен је за убиство ученице. Неколико дана касније, избоден је у напуштеној фабрици недалеко од школе. Прича о животу после смрти и савршеној освети.

Између шокантних открића и мрачних тајни, Последња госпођа Париш Лив Константин, напети психолошки трилер о жени која не преза ни од чега, натераће вас да задржите дах до последње странице. Амбер Патерсон досадило је да буде невидљива, неважна, превише небитна да би је приметили. Заслужује више, живот пун новца и моћи, какав има Дафни Париш, богиња плаве косе и блиставих плавих очију. Завист прети да прогута Амбер... али она има план.

Маков рат: Шаман ауторке Р. Ф. Куанг је прича о точковима времена који неуморно и неумољиво мрве људске судбине. И о девојчици која је уништила читав механизам. Каменом, јер је била превише сиромашна да би имала мач. Жин је нико и њен живот никоме ништа не значи. Ако жели да се избави из блата у којем је одрасла, има само два пута. Први води преко кревета одвратног старца. Други кроз капије најпрестижније војне академије у Синегарду. Жин је на својој кожи искусила све ово. Она је нико, њен живот никоме ништа не значи, и нико не мари за њену судбину. Ако жели да се избави из блата у којем је одрасла, има само два пута. Први води преко кревета одвратног старца. Други кроз капије најпрестижније војне академије у Синегарду.

Светска издавачка сензација ауторке Делије Овенс Тамо где ракови певају је дирљива прича о одрастању, љубави и пријатељству. Главна јунакиња Каја Кларк живи потпуно сама у колиби у мочвари. Њена дивља, неухватљива лепота привући ће пажњу двојице младића. Међутим, када једног дана полиција пронађе беживотно тело Чејса Ендруза усред мочваре, локално становништво посумњаће на тајанствену девојку. Бестселер Њујорк тајмса и најпродаванији роман на Амазону у 2019. години доживео је и филмску адаптацију. Премијера је најављена за 22. јул.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА