Најновије

ПЕВАЧИЦА КОЈА ПЕВА ПРОТИВ СРБА ПЕВА НА РТС-у: Оливера Ковачевић нема коментар на то

С обзиром да је РТС јавни сервис, те као такав припада свим грађанима Србије недопустиво је да било која јавна личност отворено мрзи нашу земљу и притом наступа на истом.

Јадранка Барјактаровић позната као “партијска” ДПС певачица без трунке срама је певала на Радио Телевизији Србије. 

Наиме, певачица је брзо заборавила како је пре две године изазвала скандал на митингу своје омиљене партије ДПС, када је подсећамо певала стихове: “Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије.

С обзиром да је РТС јавни сервис, те као такав припада свим грађанима Србије недопустиво је да било која јавна личност отворено мрзи нашу земљу, а добија медијски простор на јавном сервису који је у власништву грађана републике Србије као средство јавног информисања.

Када је позвана главна уредница забавног и спортског програма РТС-а, Оливера Ковачевић, да прокоментарише спорни догађај и објасни како то да у нашој Србији на нашем јавном сервису, грађане Србије музиком забавља жена за коју постоје необориви докази да је самоиницијативно својим јавним наступима показивала мржњу према Србији и њеним грађанима, Оливера је само кратко одговорила да на то нема никакав коментар и прекинула везу.

Више о новим ценама горива за наредну недељу ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА