Најновије

"ДУШАН ГА ЈЕ САСТАВИО ШАКОМ У ГЛАВУ": Нови детаљи напада на капитена Србије

У ноћи између 27. и 28. јула, Душан Тадић је пред својом кућом у Амстердаму доживео непријатност. Двојица разбојника дошла су са намером да га опљачкају. Међутим, очигледно су направили велику грешку у "скаутингу" потенцијалне жртве, будући да им се рђаво гесло обило о главу.

Фото: Јутјуб

Тадић није дао на себе, успео је да се одбрани од напада противника и притом стигао и да узврати једном од насилника, а из свега је изашао скоро неокрзнут. Прошао је само са мањом огреботином на руци.

- Ма све је у реду са Душаном, није то било ништа страшно. Медији су можда мало и предували читаву ситуацију, није ни повређен нити ишта - каже за "Новости" расположен и нимало узрујан због поменутог инцидента Петар Бато Тадић, отац нашег сјајног аса.

Перјаница српске репрезентације и првака Холандије нашао се на удару пљачкаша, претпоставља се због скупоценог сата који носи, према сазнањима тамошњег "Телеграфа", а у исто верује и његов отац. Ипак, уследио је контранапад Тадића на хулигане. "Место злочина" напустили су без планираног плена, празних шака, повређеног лица и изудараног ега.

- То му се десило пред кућом где живи, то је насељено место где имају камере, обезбеђење. Вероватно су га "пикирали" због сата који носи. Дошли су на моторима, са кацигама и неким шаловима. У први мах је мислио да пролазе навијачи који желе слику, али када је схватио о чему се ради наравно да уопште није било пријатно. На сву срећу, Душан је брзо реаговао - шака у главу, одмах га је "саставио" кроз визир кациге, па су на крају побегли. Мало је огребао руку на кацигу, али понављам ништа то није страшно како су пренели медији - додаје Тадић сениор и уверава да омањи инцидент није превише потресао његовог сина, који је два дана касније извео саиграче на мегдан ПСВ у Суперкупу (3:5).

Да на Тадића поменута незгода није утицала, показује и увид у активност на друштвеним мрежама. Одмах сутрадан, десетка "орлова" и "копљаника", објавио је слике са тренинга, као и са промоције новог дреса.

- Наравно, није му било свеједно после свега, али то је било видно место, насељено. Са Душаном је све океј, још једном понављам, нема разлога за бригу. Играо је после тога и утакмице, тренирао - подвлачи Петар Тадић.

Колашинац, Верати, Захави...

Покушаји пљачке фудбалера нису новост. Међутим, ретко су се дешавале ситуације када играч узврати. Једна таква, десила се Сеаду Колашинцу, који је отерао разбојнике са ножевима у рукама, који су покушали да опљачкају њега и Месута Озила у Лондону док су ас из БиХ и Немац играли за Арсенал. Овог лета, у етар су пуштене приче о томе како су на летовањима опљачкани Марко Верати (ПСЖ), Феде Валверде (Реал). У Холандији, Ерхану Захавију, провалници су два пута у кратком временском периоду опљачкали дом у Амстердаму.

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА