Најновије

"Јелица ПЕП" најбоља спортска екипа на територији општине Лучани

Најбоља спортска екипа на територији општине Лучани за 2022. годину је мушка екипа Шаховског клуба "Јелица ПЕП" из Горачића.

Награду је у име клуба примио његов основач Душан Цогољевић. Подсећамо, генерални покровитељ ШК “Јелица ПЕП” је Висока школа за пословну економију и предузетништво из Београда захваљујући чему је ово један од најуспешнијих клубова у Србији.

У Лучанима је организована традиционална свечаност проглашења најбољих у спорту у општини Лучани за протеклу, 2022. годину.

Спортска породица данас, у оквиру Спортског савеза општине Лучани броји око 1200 активних спортиста, који се организовано баве спортом, тренирају и учествују на такмичењима различитих степена организованости. На спортским теренима наше општине поникли су многи спортисти који су годинама успешно наступали за своје клубове. У 2022.години, клубови са територије општине Лучани у националне селекције Србије, од пионирске до сениорске, дали су чак 10 репрезентативацва.

На основу предлога спортских клубова, удружења и новинара и предлога своје Комисије за награде и признања Управни одбор Спортског савеза општине Лучани донео је одлуку о награђенима у следећим категоријама: Најбоља школска екипа, најбоља сеоска екипа, признање за постигнуте спортске резултате, најбоља млада екипа, најбољи млади спортиста, најбољи спортски радник, најбоља спортска екипа, најбољи спортиста и заслужни спортски радник.

Најбоља школска екипа у 2022. години на територији општине Лучани је стонотениски тим ОШ „Марко Пајић“ из Виче. Најбоља сеоска екипа у 2022. години у општини Лучани је ФК „Слога“ из Каоне. Признање за изузетне спортске резултате у 2022. години добио је Иван Маринковић, бодибилдинг и фитнес репрезентативац Србије. Најбоља млада екипа у општини Лучани у 2022.години је Омладинска селекција ФК „Младост“. Најбољи млади спортиста општине Лучани за 2022. годину фудбалер је Никола Јојић. Најбољи спортски радник општине Лучани за 2022.годину је Предраг Алемпијевић из Лучана. Понављамо, најбоља спортска екипа на територији општине Лучани за 2022. годину је мушка екипа Шаховског клуба «Јелица ПЕП» из Горачића.

Најбољи спортиста општине Лучани у 2022. години је Владимир Радивојевић, члан Фудбалског клуба „Младост“ из Лучана. Заслужни спортски радник општине Лучани у 2022. години је Миливоје Симеуновић.

Спортски Савез општине Лучани доделио је постхумно признање за животно дело у области спорта магистру Радошу Миловановићу. 

Да ли креће противудар Кијева: Колона украјинских тенкова Т-64 БВ напредује ка Бахмуту

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА