Најновије

Припити Вучић шиканирао саветницу и отимао јој чашу (ВИДЕО)

У Београду је одржан сајам "Винска визија Отвореног Балкана", а домаћин лидерима Албаније, Северне Македоније и Црне Горе био је председник Србије Александар Вучић који није крио колико воли вино.

Фото: Јутјуб

Наиме, гледаоци су на појединим телевизијама могли да гледају дуже од сат времена Вучићево дегустирање вина, а председник се и сам похвалио како може „много да попије“.

„Немој више, бројали су ми људи, више од 100 чаша сам попио, то што мени није ништа, то је друга ствар, ја долазим опет у суботу“, хвалио се председник Србије у телевизијском преносу.

У једном тренутку, видно веселом и припитом председнику Вучићу, саветница за медије Сузана Васиљевић покушала је да узме чашу, али ју је он отео натраг и наставио да испија.

„Само ја да пробам“, рекла је Сузана Васиљевић, која је након гутљаја кренула да враћа Вучићеву чашу на штанд, али је он био изричит: „Не, не, не…“ и узео натраг чашу вина од човека са штанда.

„Она се боји да сам пио превише, то је у реду“, рекао је председник Србије када је узео своју чашу, а на шта се надовезала Сузана Васиљевић уз коментар да „није уплашена, већ да га албански премијер чека“.

Васиљевић је даље у једном тренутку покушала да председника ухвати за руку, али се он измакао и једним погледом јој показао да је време да одустане и склони се од њега, што је она на крају и учинила.

На овом винском сајму су у преносу уживо људи могли да виде и српског тенисера Новака Ђоковића и председниковог сина Данила Вучића.

„Сине оћеш ти да пробаш уместо тате? Тата ће после тебе, син пије заједно са мном“, рекао је Вучић сину Данилу.

Председник се онда у неком тренутку похвалио и како његов син уме да „служи вино, те да ради у једној винотеци“.

„Требало је овде и мој син да вам помаже, али изгледа да се улењио данас, што не помажеш“, питао је Вучић Данила, а онда наставио:

„Понуди госта, послужи вино, дајте чаше, послужи вино… Он ради у тој винотеци, то је једна добра винотека, мој син уме и да служи и све… Видиш како зна докле да сипа.“

Гости су обишли и штанд Новака Ђоковића на Сајму.

„Ево га Новак, дајте (Едија) Раму, дајте Раму“, узвикивао је Вучић, а након поздрављања са српским тенисером Вучић је наставио са „ево сада ће Еди“.

Након винског сајма, председник Србије Александар Вучић приредио је вечеру за госте самита у оквиру иницијативе Отворени Балкан.

Вечери су, како се види на фотографијама које је објавио Вучић, присуствовали лидери Албаније, Северне Македоније и Црне Горе, Еди Рама, Димитар Ковачевски и Дритан Абазовић, шеф турске дипломатије Мевлут Чавушоглу, председавајући Савета министара БиХ Зоран Тегелтија и чланови Владе Србије у техничком мандату на челу са премијерком Аном Брнабић.

Извор: Нова

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА