Најновије

Од Тадићевог "Европа нема алтернативу" до Вучићеве велеиздаје

Будући да актуелни председник Србије и званично обзнани своју велеиздају да је наумио да поклони окупаторима наше свете земље Косово и Метохију, ваља нама Србима, где год живели, устати да му то не дозволимо. Учини то злосрећни АВ у дане два највећа светитеља српског православља: на Јовандан, уочи Савиндана. Овим је оголео своје деценијско квислиншко деловање,  ”step by step”, што би рекли његови европски и амерички пријатељи. Не споримо да су сви досадашњи председници Србије следили директиве оних који су српске земље бомбардовали четири пута у логорском 20. веку. Своје трагове лицемерно су прикривали тадићевско-вучићевском крилатицом: ”Европа нема алтернативу”. Данас, и сувише стварно, после 23 године европског и председничког лагања видимо каква им је та неприкосновена алтернатива.

Пише: др Радомир Батуран   

Одмах после ”Српског Мајдана” 2000. године изручили су фашистоидном Хашком суду четири председника српских земаља, све генерале, команданте и командире Српске војске који су бранили Отаџбину. Затим су све фабрике и банке предали тим својим пријатељима који су нас бомбардовали, а оне које им нису тражили, прецизно су пописали, намерно их обезвредили па онда поделили међу собом или поклонили члановима својих породица. Тако ће кћерка и зет скојевског попојахача Мићуновића добити за ситне паре новосаграђену крушевачку фабрику пића ”Рубин” која је имала хиљаде хектара винограда у више општина Србије и Македоније. Динкић, са пајтосима, покрашће новац који је целокупна српска привреда склањала  на Кипар у време   ”пријатељских” америчко-европских санкција које су увели само Србима у време грађанског рата и распада Југославије.

Сви ”демократски” председници Србије свесно су пристајали и гурали Србију у дужничко ропство и пљачкашко задуживање прихватајући либерални систем и политичке услове америчко-европских поробљивача. Све руднике Србије дали су странцима задовољавајући се само са 3% који ће остати Србији од тих рудника. Колико су они добили провизије за себе, никад се неће сазнати.

Неофашистички војни савез НАТО немилосрдно разарао српке градове, руши све мостове, фабрике, Националну телевизију Србије, многе болнице, цркве, школе и обданишта, приватне куће, убија више хиљада грађана Србије, међу којима и око стотину деце, а квази-демократски председници Србије су том истом НАТО савезу дали канцеларију у Генералштабу Војске Србије и да, без икакве одговорности и надокнаде, могу крстарити Србијом, а да им се ни за раније почињене злочине, ни касније не може ни за што судити. Истовремено свој народ лажу да је Србија војно неутрална земља.

У свему наведеном предњачио је десетогодишњи председник Србије, Александар Вућић, наречени у српском народу АВ Лажов. Вероватно зато што је на свим потчињеним телевизијама и јавним говорима немилице просипао лажи, лавеже и ларму, за све своје неуспехе и издаје окривљујући народ Србије, претходну валаст и своју поткупљену опозицију чије је истакнуте чланове и читаве партије примио у своју ”напредну коалицију” која више личи на фалангу, а не на владајућу партију. Набројаћемо само перјанице српског отпада које је Вучић пригрлио: Тома Николић - Магистар који не зна где му се налази факултет на коме је похађао студије и магистрирао, Војислав Шешељ - Извиђач (девизни), Ивица Дачић - Коферче, за кога народ каже да је “премазан свим бојама”, Вук Драшковић - Шпиљкова секретарица, Чеда Јовановић - Шмркало, Ненад Чанак - Лички Ровац, Небојша Стефановић - Слина, Соња Бисерко - Усташица, Наташа Кандић - Шамарчина, Драгољуб Мићуновић - Попојахач, Млађан Динкић - Ујкин банкар, Драган Ђилас - Жути, Александар Вулин - чедо бабе из Канаде, Борко Стефановић - Првобриселац и Ана Брнабић коју народ зове ”Педерка”. У свом квинслишком походу примио је Вучић и европски и амерички отпад: Клинтонове, Блера и Шредера који су кликтали: ”Моја извршна!” при бомбардовању Србије.

Запад га је довео на власт и преко ноћи створио му партију и отворио јој на стотине канцеларија широм Србије. Праштао му је и прање новца, и мафијашко рушење читавих четврти градова у Србији (без и једне званичне дозволе), уништавање вода и природе, производњу и трговину дрогом, стварање и учествовање у криминалним клановима само да заврши оно што су се договорили: да опере злочине САД-а и Европске Уније што су бомбардовали Србију, без сагласности Уједињених Нација, признавањем лажне државе ”Косово” и велеиздајничким поклањање 15% територије државе Србије, и то територије која је духовно чвориште српког народа - Света Земља - и, уз то, богатија рудама од читаве преостале Србије. Гле чуда: 15% државе чији је по трћи пут председник, поклања непријатељима српског народа, а само 3% оставља Србији од профита српских рудника које је већ раније поклонио странцима!

У десетогодишњем креирању лажи, лавежа и ларме овог велеиздајника небројена су његова непочинства и понижења Србије. Крећу се од оних његовог радикалског: ”Сто Бошњака за једног Србина”, ”Поништићу све што је Борко потписао”, преко оних ”заветничких”: ”Не дам Косово”, ”Не дам Трепчу”, ”Не дам Газиводе”, до велеиздајничког: ”Прихватићемо Француско-немачки предолог” и давања Шиптарима и границе, и царине, и међународног броја, и укидања српске полиције на северу Косова, и судства и бранитеља, и убиства патриотских вођа, и укидања српских таблица на аутомобилима. Злоупотребио је он и Андрића и Пекића у својим лажним цитатима да се он ”не бори за своје претке, него за своје потомке”, да је ”Мурат био јунак какве ми немамо”, да је ’Косовски завет мит и мрак, а он се бори за будућност и прогрес’, да ”ми на Косову немамо ништа па ако добијемо и један метар, то је добитак” ... Али је највише Вучићево понижење Србије то што је он лично, по трећи пут, поставио за председника Владе Србије женску милосницу коју нико није бирао. Увредио је толико умних Српкиња, наших мајки, сестара и супруга, које су врсни политиколози, економисти, правници, професори универзитета и академици, па их он не изабра за прву жену председницу Владе Србије у њеној историју, него постави Ану Брнабић, женску милосницу хрватског подријетла. Нека му је на част!

Десет година Вучић има ”стално отворен конкурс за издају”, како каже професор Ломпар и, ево, у ове богојављенке, светојованске и светосавске дане на том десетогодишњем конкурсу изабрао је себе за савременог велеиздајника Србије. Нека је њему и његовом потомству и то на част!

Нестало је око 300 хиљада Срба са светих српских земаља Косово и Метохија, запаљено је и срушено 150 српских цркава и манастира, међу којима и 5 из Средњег века. Арнаутским убијањем нестају и данас Сби са Косова и Метохије којима ни деца нису поштеђена, без и речи осуде из Европе и САД-а. Отимају се Србима и имања и послови, и част, а квинслинг АВ и даље лаје и лаже да ће заштити Србе на окупираној земљи, а у суштини ту свету земљу поклања окупаторима. Европа им је 1913. Створила прву шиптарску државу у њиховој и светској историји, а сада им ствара и другу, уз помоћ неофашиста САД.

Ако толико Срба и њихове земље нестају, морају нестати и велеиздајници, издајници и гробари Срба и Србије или ће нестати и Срби и Србија. Пробудите се бар на рубу амбиса данас, драги моји Срби, како ви родољуби, тако и сви ви подмићености ,смушени, заведени и уцењени док се над нама све воде не стопе. Не може се служити истовремено и велеиздајнику и Србији. ”Востан Сербије, давно си заспала!”

Генерал Залужни открио војном врху САД украјинске губитке: Цифра је страшна

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА