Најновије

САДА И ЗВАНИЧНО: Ђоковић не игра на АТП купу!

Новак Ђоковић, светски број један, дефинитивно се неће појавити у Сиднеју на АТП купу. На официјалном сајту поменутог турнира потврђени су тимови и боје Србије браниће Душан Лајовић, Филип Крајиновић, Никола Ћаћић, док ће селектор бити Иван Сабанов.

Самим тим, спекулације које су кружиле претходних дана да се Новак Ђоковић неће појавити у Аустралији на првом турниру у сезони, добиле су и званичну потврду.

За разлику од Аустрије која се после повлачења Доминика Тима неће појавити у Аустралији, Србија остаје учесник.Интересантно је и да се као селектор нашег Дејвис куп тима неће појавити Виктор Троицки, већ ће се у тој улози наћи Хрват Иван Сабанов који је недавно одлучио да заједно са братом пређе да брани боје Србије.

„Француска је касно убачена, заменивши Аустрију у Групи Б после повлачења Доминика Тима и Дениса Новака. Такође је у среду објављено да се први тенисер света Новак Ђоковић повукао са АТП купа. Србија остаје у конкуренцији и предводиће је 33. играч света Душан Лајовић“, саопштили су организатори АТП купа.

АТП куп у Сиднеју стартује 1. јануара, а репрезентација Србије без своје прве звезде и са другим селектором, играће против Норвешке, Чилеа и Шпаније.

Извор: Агенције

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА