Најновије

"Ови су ефикаснији од ИСИС-а!"

- Пратећи учестале хаварије које се дешавају у електроенергетском систему Србије јасно се може уочити ефекат мудре Вучићеве политике и стратешког опредељења да се уложи 600 милиона евра државних пара у откуп права на пренос Премијер лиге - сматра председник Народног слободараског покрета Мирослав Паровић.

- Директни преноси фудбалских утакмица из Енглеске које ће грађани Србије гледати преко кабловских оператера плаћених 200 милиона евра државних пара драстично ће повећати производњу угља и електричне енергије, као  енергетску ефикасност. Такође, гледање на десетине телевизијских серија, ријалити шоу програма као и нових телевизија спонзорисаних од стране Телекома повољно ће утицати на смањење гасова са ефектом стаклене баште и другог загађења из наших термоелектрана и топлана чиме ће се Република Србија припремити за увођење посебних пореза од стране ЕУ – ироничан је Паровић.

Он каже да стратешко опредељење Вучићевог режима да уложи безмало две милијарде евра државних пара у различите телевизијске формате уместо у електроенергстеки систем у којем најмлађи извор електричне енергије има четрдесет година је нешто што ће се изучавати као политичка патологија.

- Као посебан случај у тој патологији изучаваће се наређење директно дато од Александра Вучића да стотине припадника српских служби безбедности данима шпијунирају раднике и постројења ЕПС-а због сумњи да се врше намерне саботаже. Не знам шта су закључци из истраге тих наших агената, али ја сумњам да су нам комплетни идиоти саботирали читаву државу и да заиста поред Ане Брнабић, Милорада Грчића, Радета Басте и других Вучићевих кадровских решења никакви страни агенти нису потребни јер су ови ефикаснији од ИСИС-а! – каже он.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА