Најновије

Владимир Димитријевић: Крваве реке на Украјини

ИЗ ТЕКСТА ОБЈАВЉЕНОГ ПРЕ ДЕСЕТ ГОДИНА

Пише: Владимир Димитријевић

УМЕСТО УВОДА

Ово су одломци из текста који сам објавио пре десет година, у часопису „Геополитика“. Сада, када украјински нацисти покушавају да изазову нукеларни рат са Русијом, јасно је каква је знамења Бог слао, и да се она, пред нашим очима, остварују. Хоће ли бити истинског уразумљења човечанства, остаје да се види. Било како било, унапред нам је речено. Слике из 2013. године се могу видети на следећим линковима:
http://borbazaveru.info/content/view/4704/28/
http://borbazaveru.info/content/view/5487/28/

И други анђео затруби; и као велика гора огњем запаљена паде у море; и трећина мора поста крв.(Откр.8,8)    

ПРОРОЧАНСТВА СВЕТОГ ПИСМА СЕ ИСПУЊАВАЈУ

У Светом Писму се говори о томе да ће реке постати црвене као крв (Откр.8,6-13), а сада  као да је то време наступило.  Од 2010. године у многим земљама широм света вода се квари, на неким местима нестаје, црвени се као крв. Овај процес је забележен у Тексасу и другим областима САД, Антарктику, Аустралији, Ираку, Кини, Ирану, Русији, итд. Топе се глечери и из њих тече вода црвене боје; прелепа шума, а у њој тече страшна - као крв река. На телевизији се о томе ништа не говори како људи не би знали шта се догађа, и како не би разумели да су догађаји описани у Откровењу Јовановом заиста почели. Многи духоносни људи сматрају да је остало мало времена које не треба трошити у празно, већ га треба употребити на покајање пред Господом, а такође и на укрепљење вере пред дане који долазе.Већина не зна  истину о ономе што се управо догађа. Јер, шта повезује универзалне личне карте с чипом и друге облике чиповања људи, изградњу електронског концлогора,црвену воду, чудне звуке с неба широм планете,  Моргелонсову и сличне  болести,застрашујући ГМО сатанизам, одступање од истините вере , стварање једне, екуменистичке, антихристове религије, кемтрејлс,  HAARP, и слично?

Повезује их чињеница да су описане у Светом Писму као будуће дело слугу лажног месије у злу уједињеног човечанства, којег и Писмо и Предање Цркве зове антихристом. А Предање је јасно: пре но што дође лажни месија, биће велики рат и свеопшта катастрофа, после које ће људи вапијати за избавитељем. И „глобална елита“ господара новца ће им понудити њега, маскираног у“хуманисту“ који има „решење за све проблеме“ човечанства.           

Кад би људи знали шта се догађа, могуће је да би се многи замислили, обратили вери и покајали; овако ништа не знају и настављају и даље да живе спокојно и доконо. А учење Цркве ја јасно: да ли ће доћи смак света, зависи од тога колико се људи спасава у Христу. Кад буде много више оних који су потонули у егоманијаштво греха, тада је близу крај. Зато смо читаоцима „Геополитике“решили да понудимо сведочанства о ономе што се збива – да бисмо се замислили и обратили Сведржитељу и Спаситељу. Јер, док год Земља зове покајањем, Небо се одазива благодаћу. 

РЕКА САРАТА НА  УКРАЈИНИ 

Житељи окружног центра Сарата, у Одеској области, у Украјини,били су недавно озбиљно  забринути "ћудима" локалне реке Сарата. Два пута, у јесен 2011. и пролеће 2012.године, вода у њој је постала крваво-црвене боје.„Оба пута то је било после кише, - изјавила је порталу „Думскаја“ локална житељка Ирина Стојкова. – Људи су убрзо почели да говоре да се догодила еколошка катастрофа – кажу да је нека компанија испустила у воду токсичне отпаде. А неко је чак претпоставио да су у реку доспеле компоненте ракетног горива, јер су узводно, у време Совјетског Савеза, постојале ракетне базе. Стога, није искључено да је војска ускладиштила нешто слично“.      

Локалне власти су тражиле узрок аномалије, али узалуд. „Овим проблемом су се бавили и стручњаци за канализације и еколози, али ни до чега нису дошли, - жали се председник окружног већа Виктор Черемис. – Сумњали смо да је фабрика прехрамбених производа испустила у воду неке боје за храну. Фабрика је проверена пажљиво неколико пута, али није било могуће ништа доказати. Дакле, мистерија остаје нерешена“. 

РЕКА СОЛЕНАЈА НА УКРАЈИНИ

Како је известила  ТВ "Донбас", почетком фебруара 2013.године, житељи Селидова, у Доњецкој области на Украјини, страховали су  од еколошке катастрофе. „Река Соленаја, која протиче кроз град, добила је црвену боју. Сва риба у њој је угинула. За катастрофу људи окривљују локалне индустријске гиганте, који се налазе у близини града, а при градској влади већ је формирана специјална комисија“, наводи се у извештају поменутог ТВ канала.По речима локалних становника, вода је поцрвенела пре отприлике месец дана. Житељи града плаше се хемијских испарења после отопљавања. Шта је заправо загадило воду и зашто су рибе угинуле, житељима је било непознато.„Изван града се налази затворен рудник 'Коротченко' и Централна фабрика за прераду руде 'Селидовскаја', која тренутно ради. Све отпадне воде из рудника 'Коротченко' и фабрике 'Селидовскаја' испуштају се у ову речицу“, изјавио је ловац Алексеј Павленко.                     Руководство рудника порекло је све оптужбе и изјавило да рудник не ради, већ да се само испумпава вода и испушта у реку. „Вода је чиста и назагађена. Постоји потврда научно-техничког завода "Стандард". Вода је узоркована и све је у дозвољеним границама“, рекао је главни инжењер рудника Василиј Давидов.У фабрици за обогаћивање руде такође не знају узроке због којих је вода променила боју. Тамо изјављују да се индустријски отпад одлаже у резервоаре и да никако не може доспети у реку.Притом, у градском већу уверавају да здравље житеља није угрожено, јер се градски водовод не снабдева из реке Соленаја. Узроке загађења реке истражиће посебна комисија. Председник Доњецке регионалне државне управе, Андреј Шишацкиј, изјавио је да је упознат са проблемом у Селидову. „Узроци се још увек не знају, али сам обавештен о том догађају“, рекао је шеф регионалне управе.

Пре две године слична ситуација догодила се и у Луганској области. Тамо је изненада поцрвенела река Миусик. Резултати анализа показивали су да је садржај мангана у речној води био већи неколико пута од дозвољеног, а да је садржај гвожђа био повећан 44 пута.     

РАЗМИШЉАЊЕ ЗА КРАЈ                                 

Тумачећи Књигу пророка Јоне, који је отишао у Ниневију и рекао Ниневљанима да ће, ако се за четрдесет дана не покају, Господ затрти њихов град ( и они се уплаше, и покају се, па буду поштеђени ), Свети Јован Златоусти каже да Господ таква пророштва шаље људима на  уразумљење – ако се покају, она се неће остварити. Тако је и сада: ове велике опомене Божје су послате целом човечанству, а нарочито православним хришћанима, на уразумљење. Ако покајања не буде, крај света је близу: јер, понављамо, постојање света и трајање у времену имају смисла само ако људи преко њих долазе до вечног живота у Богу. Или, како рече патријарх Павле – Бог ће помоћи ако буде имао коме да помогне.  

ВЛАДИМИР ДИМИТРИЈЕВИЋ ( Одломак текста објављеног у мартовском броју „Геополитике“ 2013. године )

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА