Најновије

Последња линија одбране бившег Ђукановићевог режима

„Судство је очигледно и даље најслабија карика међу институцијама Црне Горе, које су већином ионако разорене вишегодишњим катастрофалним деловањем Мила Ђукановића и његовог картела. Међутим, судство се сада показује, уједно, и као последња линија одбране бившег режима и као да се супротставља праву и правди, што показује и ова одлука о пуштању на слободу Весне Меденице. Ми се не радујемо да било ко иде у притвор, али они који су криви морају да одговарају“, рекао је у изјави за портал ИН4С посланик Демократског фронта, Јован Јоле Вучуровић.

Мило Ђукановић (Фото: Председништво ЦГ)

Он додаје да што се тиче Весне Меденице за њу постоји велики број доказа да је вршила кривична дела, чак је и један судија признао да је доносио пресуде под њеним притиском. Али, како сматра Вучуровић, Виши суд, којим нажалост још руководи Борис Савић, очигледно и даље ради под контролом Мила Ђукановића.

„Изгледа да све ово што се дешава последњих дана представља акцију Мила Ђукановића и једне организоване криминалне групе да дестабилизује Црна Гора и додатно уруше институције. Подсјећам, овом приликом, да је Михаило Чађеновић невин лежао у затвору 8 месеци, да је мучен и малтретиран, да су га тамо, под лажним оптужбама држали Миливоје Катнић и Саша Чађеновић, док данас имамо случај да се после пола године на слободу пушта неко ко је буквално трговао са пресудама“, јасан је Вучуровић.

Дужност свих демократских снага је, како каже, “да извршимо, најзад, демонтажу бившег режима, који је претња по стабилност Црне Горе, јер Црна Гора ће бити слободна онда када правди буди приведени Мило Ђукановић и сви његови помагачи из судства, тужилаштва, полиције, АНБ, који су уништавали Црну Гору, а њене институције претворили у свој партијски штаб“.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА