Најновије

Милан Кнежевић: Не осећам се безбедно, од вечерас носим оружје

Један од лидера Демократског фронта (ДФ) и посланик у Скупштини Црне Горе Милан Кнежевић оценио је да је напад на њега политички мотивисан, саопштио да се не осећа безбедно и да ће од вечерас носити оружје. Кнежевић је то изјавио после саслушања у Центру безбедности у Подгорици, где је поднео кривичну пријаву против нападача.

Посланик ДФ-а је нападнут раније данас на подгоричком аеродрому.

„У пратњи возача и члана обезбеђења дошао сам на аеродром да сачекам супругу која је допутовала из Београда. На паркингу, док сам седео у аутомобилу, пришао је неки младић из аутомобила цетињских регистрација и почео са салвом увреда и негативних коментара на мој рачун. Младића никад у животу видео нисам, а након вербалног напада на мене, спустио сам стакло и питао га какав је проблем, након чега је наставио да ме вређа“, рекао је Кнежевић.

Објаснио је да су његов возач и он проценили да може доћи до физичког контакта и да може бити физички угрожен.

„И јуче сам на Фејсбуку добио претњу да је права срећа што сам још жив јер сам непријатељ Црне Горе. Због тога што сам на разним порталима таргетиран као непријатељ Црне Горе и сарадник разних служби, мој возач је реаговао правовремено и зауставио је физички напад на мене“, казао је Кнежевић.

Он је рекао да није изазвао инцидент, те да је „максимално“ покушао да га избегне.

Један од челника ДФ-а је казао да ће „морати да се брани како зна и уме“ и поручио да ће од вечерас он и његово обезбјеђење носити оружје.

„Тражио сам да носим оружје, јер ми је угрожена безбедност, али надлежни кажу да то није могуће јер се води кривични поступак против мене. Ја сад саопштавам свима да ћемо од вечерас и ја и обезбеђење да носимо оружје, јер се осећамо угрожено“, поручио је Кнежевић.

Он је оценио да држава до сада није реаговала „на прави начин“.

Извор:НСПМ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА