Најновије

ШОК! ПОЗНАТА ПЕВАЧИЦА РАДИЛА КАО ПРОСТИТУТКА! Макро открио зашто су се клијенти жалили на њу!

Гоца је била једна од дама из Михаиловог каталога, а муштерије нису биле нарочито задовољне њеном услугом, јер је "желела да успе, али не и да се труди".

Михаило Максимовић (Фото: Јутјуб)

За најпознатијег балканског макроа Михаила Максимовића, који је због посредовања у проституцији два пута хапшен и једном осуђиван, радиле су многе познате даме, а међу њима и Гоца, која се сликала за насловну страну, ушла у ријалити, снимила песму и покушала да растури брак познатом ватерполисти.

У књизи "Многа лица Марије Магдалене", коју је Максимовић написао у притвору, открио је да она долази из малог места и да је одувек желела славу. Њено право име није открио, али ће читаоци сигурно моћи сами да закључе о коме је заправо реч.

"Ловила" по Будви

Гоцу је упознао једног лета у Будви, где је самостално дошла да "лови" клијенте. Међутим, како јој посао није баш цветао, контактирала је Михаила, спаковала кофере и дошла у Београд.

- У пар недеља склопио сам целу слику њеног профила. Видело се да је амбициозна, да има јасан циљ. Али, ту је постојао и један проблем, желела је да успе, али не и да се труди - описао је Максимовић познату старлету. Клијенти, управо због тога нису били задовољни њеном услугом. Када јој је обезбедио сликање за једну насловницу, отворио јој је врата популарности, али то је донело и нове проблеме.

- Мушкарци воле популарне девојке, да би могли да се похвале. Али, ако им се не допадну, почињу да их оговарају. Тако девојка добије двоструку лошу рекламу, сви сазнају да се бави проституцијом и још да то лоше ради - објаснио је макро, за ког је Гоца радила и када је одлучила да уђе у популарни ријалити.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА