Најновије

Шест најчешћих маштарија у кревету: Која је ваша?

Сексуалне маштарије имају сви, да се не лажемо – ако нам кажете да ви немате, сматраћемо да лажете, јер то, једноставно, није ни могуће ни нормално.

Илустрација (Фото: Pixabay)

Сад кад смо то решили, окренимо се људима који понекад имају вишка времена – научницима. Наравно, нашао се један који је направио истраживање о најчешћим сексуалним маштаријама, па да видимо како су прошле… и која од њих вас највише узбуђује:

Секс у троје – Чак 89 одсто, а готово сви су потврдили да би највише волели да је у овакав секс укључен и њихов патрнер/ка.

Бол – Понављало се пљускање, капање топлог воска и грицкање. Жене су биле склоне препуштању партнеру да буде главни.

Секс на јавном месту – Доминантна женска маштарија, узбуђује их ризик од тога да их неко ухвати, најпопуларније локације биле су канцеларије, паркови и лифтови.

Секс на необичним местима – Многи су хтели мало да промене ствари у секс рутини. Сањарили су тако да воде љубав на кухињском столу или да спавају с неким другим.

Секс са значењем – Прецизније, романтични сексуални однос. Додали су да их узбуђује када им неко каже да су добри у кревету.

Сексуални однос с особом истог пола – Већина људи била је хетеросексуалне оријентације, а један од троје мушкараца потврдио је да би спавао са транссексуалцем.

Како је секс у кухињи пошао по злу, погледајнте на снимку ОВДЕ.

Извор: metro-portal.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА