Најновије

ОТАЦ ИМАО ИНФАРКТ - БОЛНИЦЕ НИСУ ХТЕЛЕ ДА ГА ПРИМЕ: Колико убија корона, а колико здравствени систем? (ВИДЕО)

Новинар Хелм Каста Миодраг Зарковић у својој емисији "Да вас чујем", која сваке суботе од 20 сати иде уживо, емитовао је изјаву новосађанина Светозара Петровића који тврди да је његов отац преминуо од инафаркта јер није добио адекватну и правовремену помоћ.

Светозара Петровића (Фото: Јутјуб)

Наиме, Петровић је испричао како пролазе болесници од других болести током пандемије короне и како болнице и хитна помоћ одбијају да приме пацијенте чак и када им живот виси о концу какав је био случај са његовим оцем. Након праве епопеје и одбијања у више болница његов отац је означен као ковид пацијент и стављен у ковид болницу где је преминуо од инфракта!?

Зарковић је у ранијим емисијама наводио сличне случајеве људи који су преминули због ковид правила које се примењују у болницама због чега критични пацијенти од других болести не добијају помоћ на време.

Зарковић је у својој најновијој емисији бави медијским манипулацијама медија на тему ковид вируса, кампњи против лекара који препоручују лек “инвермектин”. Ка главне центре манипулација он је означио Н1 и Нову С али и телевизије са националном фрекфенцијом које предњаче са лажним вестима.

Европски посланик изнео истину о последицама вакцинације, горе је него што се мисли, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА