Најновије

ПРЕОКРЕТ У МАКЕДОНИЈИ - ИПАК ЈЕ ФОТЕЉА ДРАЖА: Заев се предомислио

Македонски премијер и лидер СДСМ Зоран Заев изјавио је да ће остати на тој функцији како би помогао да се одржи парламентарна већина и евентуално је повећао.

Зоран Заев (Фото: Влада Макдеоније)

Заев, који је након резултата локалних избора поднео оставку 31. октобра, рекао је након седнице Главног и Извршног одбора СДСМ, одржане у уторак увече, да је тај Одбор предложио да се оставка одложи, као и да је посвећен процесу очувања парламентарне већине, преноси Телма.

"Немам шта друго да додам, јер је председник Одбора саопштио одлуке и одговорио на сва питања. Важно је да се земља не враћа у прошлост свађа, како у земљи, тако и у иностранству, да угрози процес евроинтеграција, наравно да је важно јер смо и даље у времену пандемије, енергетске кризе, одговорност сваког грађанина али и политичара и даље постоји", рекао је Заев.

Он је рекао и да се нада да ће се парламентарна демократска већина стабилизовати, пре свега, јер је оријентисана ка евроатлантском путу и мултиетничком друштву као и ка одржавању добросуседских односа и позитивних реформи.
"Дани су пред нама, видећемо", рекао је Заев, а пренео Танјуг.

Како је доктор Антонијевић запушио уста свим поборницима вакцинације погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА