Најновије

Светски дан детета: Обрадујте најмлађе, Вулканчић и Правда вас дарују!

Сјајна акција за најлепши празник – попуст од 20% + 30% на све дечје књиге на сајту vulkancic.rs.

Фото: Вулкан

Широм света, 20. новембра обележава се Светски дан детета. Поменути датум указује на значај дечјих права, слави заједништво и љубав, те нас подсећа на то да су деца наш највреднији залог за будућност. На најмлађима свет остаје, а наш задатак је да им помогнемо да одрасту у одговорне појединце.

Вулкан издаваштво је одлучило да Светски дан детета прослави специјалном акцијом само на сајту vulkancic.rs. Од 19. до 21. новембра, уз редован попуст од 20%, цене свих дечјих наслова биће снижене за још 30%. Испорука дечјих наслова на територији Републике Србије у овом периоду биће бесплатна.

Вулкан издаваштво годинама посвећује посебну пажњу књигама за најмлађе читаоце. С њима растемо, упознајемо свет и упуштамо се у незаборавне читалачке подвиге. Забавне и едукативне, Вулканчић књиге улепшаће одрастање сваком детету, а велики избор дечјих наслова можете погледати путем линка.

Најбољи вид учења и спознаје света јесте уз добру књигу. Стицањем читалачких навика још од најранијег узраста, деца развијају интелектуалне и друштвене вештине. Вулкан издаваштво препознаје значај који књиге имају на дечји развој и зато настоји да одржи континуитет у објављивању квалитетне и поучне литературе за децу свих узраста. 

Првом читаоцу који се данас јави на мејл marijagojkovic983@yahoo.com Вулкан поклања књигу!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА