Најновије

"СЕВЕРИНА, ТИ БОЉЕ ДРЖИШ ЈАЈА" Невиђена сцена на хрватском избору за Песму Евровизије - Ово је блам века! (ВИДЕО)

Хрватски избор за представника на Песми Евровизије остаће упамћен по Северинином изласку на бину са групом Лет 3, али и бламу водитеља!

Када је заступ Северине и "пилића" на бини завршен, обратио јој се водитељ Саша Лозар, који је у руци држао велико, пластично јаје, један од реквизита бенда и рекао:

"Је ли то твоје јаје, Северина? Од краљице кокошки? Чекај, имам још једно јаје... Није толико велико, али биће у реду", рекао је водитељ и наводно кренуо да отвара шлиц". Он се овим поводом огласио на Инстаграму и извини Северини због коментара, а сада је на друштвеним мрежама испливао и снимак на којем се види шта јој је водитељ рекао након тога:

"Морам ти рећи нешто. Ја мислим да теби држање јаја пуно боје стоји од мене", рекао је водитељ, а певачица је остала шоку.

"У животу постоје моменти када се претера. У јучерашњем лудилу и атмосфери изрекао сам Северини тоталну глупост и нешто што никад не бих рекао. Севе, стварно ми је жао што сам повредио тебе, теби драге људе или било кога. Знаш да ми то није била намера. Опрости", написао је Саша Лозар.

Битка за Латочкински котао: Руси током ноћи опколили насеље и ухватили Украјинце у клопку (МАПА)

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА