Најновије

ТЕРАЛИ НОВИНАРА ДА ЈЕДЕ ЉУДСКИ МОЗАК, А ОНДА ЈЕ МОРАО ДА БЕЖИ! Сусрет са канибалима згрозио свет

Свет је био шокиран 2017. године када је Аслан Реза, професор религије и тадашњи CNN водитељ, у документарној емисији појео скувани људски мозак док се "дружио" са канибалима у Индији.

Дегустацију (Фото: Јутјуб)

Аслан Реза се потрудио да га цео свет запамти и то не на позитиван начин. У оквиру своје тадашње емисије за CNN под називом "Белиевер", пут га је одвео до места у Индији, близу града Варанаси, где живи озлоглашено племе канибала Агори. Када је стигао тамо са својом екипом, Резу су Агори натерали да се окупа у светој реци Ганг, а након тога је гуру канибала водитељку умрљао пепео кремираног човека по лицу.

Иако ово већ звучи довољно бизарно, посебно због тога што је остатак емисије Аслан провео с пепелом људског бића по себи, Агори су га натерали и да пије алкохол из људске лобање, као и да поједе комад мозга човека. Видно нервозан, Реза је показао велику несигурност пред гуруом који је наставио да га "малтретира".

У једном моменту му је на главу положио "венац" од вилица које су и даље биле "свеже" и пуне зуба. У том тренутку новинар је већ изгледао као да ће да се онесвести, али најгоре тек долази... Видно изнервиран понашањем Аслана, канибал почиње у једном тренутку мрко да га гледа, а Реза схвата да можда није био најпаметнији потез доћи у њихово друштво када му преводе да му је поручио: "Одсећи ћу ти главу ако наставиш толико да причаш".

Ситуација наставља да кулминира када побеснели Агори устаје и почиње да уринира, док у исто време пије своју мокраћу и прска ка Аслану и његовој екипи. Реза и сниматељи схватају коначно да је "враг однео шалу" и почињу да беже одатле. Водитељ је касније на свом Фејсбуку написао: "Желите ли да знате каквог је укуса мозак мртвог лика? Има укус угља, било је потпуно изгорело!"

Мало је рећи да је целокупна емисија, као и понашање Аслана и све што је дозволио да се догоди током сусрета са канибалима, изазвало велики гнев јавности. Свет је осудио ЦНН што је објавио овакав садржај, али и Резу који је јео мозак мртвог човека. Многи су коментарисали да је овим потезом покушао да поврати гледаност своје емисије која се у међувремену угасила.

Погледајте исечак из емисије - упозоравамо да садржи узнемирујући садржај!

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА