Најновије

ДИРЕКТОР СРПСКО-РУСКОГ ЦЕНТРА ''МАЈАК'': Српски свет на тесту

Предлажемо да се што хитније донесу закони по којима би се деловање организација који су посвећени негацији свега што је у интересу Србије ограниче по принципу као што су то урадиле Мађарска и Русија јер само на тај начин може да се смањи њихов утицај и да се држава отресе од паразита који јој сисају крв.

Владимир Пребирачевић (Фото: Фејсбук)

Пише Владимир Пребирачевић, директор Српско-Руског центра „Мајак“

У америчкој амбасади у Подгорици сматрају да треба да кроје политику у региону и да сада и новој влади Црне Горе која њима нема на чему да захвали јер су подржавали губитничку страну Мила Ђукановића приликом готово па референдумских августовских избора у Црној Гори.

Овај пут се за пацку користи друштвена мрежа твитер која је послужила као подсетник  од стране америчке амбасаде једном министру нове црногорске владе који се дрзнуо да злочин у Сребреници не назове геноцидом да је то ипак дужан да уради у складу са Евроатланским самопрокламованим лажним вредностима која се константно користе само као инструмент за притисак а не као стварна заштита људских права.

Такву иначе слику можемо видети било где на планети где год они као вечити душебрижници воде рачуна о људским правима обично све те земље крваре у ратовима и сиромаштву. А да и не идемо даље од наше земље коју константно желе да смање унизе и обесправе на сваки могући начин. Хибридни рат који се против Срба широм региона води не смањује се на интезитету него ће бити све јачи како време буде одмицало. Јача и све комплекснија сарадња, која је у интересу Србије, са Кином и Русијом је кост у грлу евроатлантистима како страним тако и овим домаћим који су на финансијском линку тих спољашњих и раде искључиво против националних интереса Србије.

Све је то упаковано у целофан евроинтеграција, демократије и људских права којим огроман број организација по Србији буквално ради на растакању и разарању свих идентитетски битних елемената за нашу нацију и наше националне интересе. Мноштво организација и мноштво спонзора са изражено антисрпским наративом несметано ради по Србији шта им је воља.

Предлажемо да се што хитније донесу закони по којима би се деловање организација који су посвећени негацији свега што је у интересу Србије ограниче по принципу као што су то урадиле Мађарска и Русија јер само на тај начин може да се смањи њихов утицај и да се држава отресе од паразита који јој сисају крв.

Многе од тих организација имају велики медијски простор којим константно желе да наметну не своје него туђе ставове и позиције јер они само спроводе ставове непријатеља нашег народа. Многима који нам нису наклоњени се идеја „српског света“ није допала што је било и за очекивати али већ су почели синхронизовано да делују на разним фронтовима хибридног рата који се води против Срба.

Константна је жеља американаца и осталих да имају представнике српског народа који ће користити термин геноцид за шта год њима падне на памет а у вези са Србима јер тако оправдавају свој ангажман на овом простору. Дошли смо до тог апсурда да нам Хрвати причају приче о људским правима и демократији да нам Изатбеговић и остали у БиХ причају о нефункционалности државе па ће се све решити само да БиХ буде унитарна а по могућству најбоље као и Хрватска и Македонија и Косово и Метохија и замало Црна Гора  без Срба. Е па господо мало сте се заиграли а Срби нису тако лак залогај за прогутати. Покушавале су то и најмоћније царевине свога доба па су све ннестале а ми смо још увек ту и тако ће бити и убудуће. Стратегија српског света је нешто на чему сви морамо да дамо пун допринос.

Какву глупост је направио Дритан Абазовић, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Мајак

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА