Најновије

ЧЛАН ЕВРОПСКОГ ПАРЛАМЕНТА ЗАПРЕПАСТИО РЕГИОН: Ово су подаци о нуспојавама и смртима услед вакцинације

Члан Европског парламента из Хрватске Мирослав Колакушић обратио се европској јавности путем видео саопштења у којима је изнео податке о последицама и резултатима вакцинације које се крију од јавсности у Хрватској, али и у Србији и многим другим земљама.

Мирослав Колакушић (Фото: Јутјуб)

Колакушић је рекао да сви подаци које износи се налазе на сајтовима званичних институција у САД, Великој Британији,  Немачкој, и институцијама ЕУ.

Он је дигао глас против ковид пасоша и рекао да се медији у Хрватској баве Гебелсовским методама јер власт не интересује истина већ останак на власти.

Колакушић каже да присилна вакцинација која креће у Хрватској значи да ће се у сваком случају где дође до смртног исхода радити о убиству.

- Мисле да све људе на свету могу натерати њиховој новој идологији – каже он називајући власти држава који уводе присилну вакцинацију “нацистима”.

Коакушић тврди да је у САД, ЕУ и Великој Британији до сад пријављено 1 650 866 нуспојава од четири вакцније, од чега је од 17 326 имало смртни исход. Од тога је у ЕУ 6 990 , мртвих. Он каже да је према подацима америчког ЦДЦ за годину ипо дана вакцинације било готово исто нуспојава као од 1990. године до данас за све постојеће вакцине које се користе. 

Колакушић је даље наставио да изности шокантне податке који нису могли да се чују ни у хрватској ни у српској јавности

Британски парламентарци означили Србију као непријатеља и позвали САД и ЕУ да интервенишу, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА