Најновије

КРАЈ ЗА КРИВОКАПИЋА: Андрија Мандић саопштио - Демократски фронт дао рок странкама за договор о избору нове владе

Кo је за нову Владу Црне Горе која би била састављена од три победничке листе са избора 30. августа, знаће се у петак до 12 сати.

Андрија Мандић (Фото: Јутјуб)

То је договорено на заједничком састанку који је иницирао Демократски фронт. 

Андрија Мандић, један од лидера тог политичког савеза, изјавио је да су за опцију избора нове владе, али никако са ДПС-ом.

- Сви смо добили гласове јер смо обећали да нећемо имати никаквог посла са ДПС-ом. Изнели смо жељу да постигнемо договор о избору нове владе. У петак до 12 ћемо добити одговор од странака парламентарне већине, ко жели да учествује у договору. Постојеће стање је неодрживо јер Влада није била експертска, нити парламентарне већине и посебно није водила рачуна о бирачима коалиције За будућност Црне Горе - казао је Мандић након састанка, додајући да је тема постизања договора орочена на 30 дана. - Здравко Кривокапић је водио разговоре у правцу да се не дође до договора. Овде ми преузимамо одговорност. Сада тражимо од колега да у року од месец дана постигнемо договор. Надајући се да ће одговор бити позитиван, остајемо у доброј вољи да ће ово све изаћи на добро.

Лидери Демократског фронта позвали су пре неколико дана колеге из парламентарне већине како би пронашли решење за излазак из дубоке политичке и друштвене кризе, поручујући да више неће преговарати о реконструкцији Владе, већ да ће тражити избор нове Владе, у којој ће представник ДФ-а имати позицију премијера.

Холандски доктори проговорили, колико је вакцинисаних у болницама сазнајте ОВДЕ.

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА