Најновије

"Вика 1": Визуелна раскош и класична прича у свом магичном стимпанк универзуму

Томас Деј и Оливје Ледроа у Вики, коју ће Чаробна књига у целости издати у два тома, нуде изузетну визуелну раскош, препуну фантастичних детаља и авантуре обележене свевременим темама, док на оригиналан начин обрађују класичне приче у свом магичном стимпанк универзуму.

Фото: Чаробна књига

Био једном, у Краљевству вилењака, један принц сломљеног срца. Пошто није могао да поднесе да се Титанија, љубав његовог живота, уда за војводу Клејмора Грима, принц Оберон повео је трупе у напад на Каштелгрим, убио војводу и уништио вишу вилу коју је толико волео.

Под заштитом учитеља мачевања Хагиса Корнелија, мала Вика Грим успела је да избегне смрт која је стигла њене родитеље. Будући да је остала без својих крила, како не би била упадљива, безбрижна девојчица рашће заклоњена од сумњичавих погледа. Међутим, вила је вила чак и кад је осакаћена: њене моћи мораће да избију на видело. Ко ће бити моћнији? Оберонов гнев или Викин бес?  

И како ће се млада жена снаћи у свету који тек треба да упозна, свету пуном магије и опасности у ком помоћ не долази бесплатно и којим хара тиранин, убица њених родитеља и њен заклети непријатељ? 

Извор.Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА