Најновије

УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК УБИСТВА ВУКОТИЋА У ИСТАНБУЛУ: Рафали из мотора у покрету! (ВИДЕО)

Јовану Вукотићу (42), вођи шкаљарског клана који је сурово убијен у Истанбулу, егзекутори су месецима, наводно, покушавали да уђу у траг, пошто је у августу прошле године напустио Црну Гору и тада му се изгубио сваки траг.

Фото: dailymotion принтскрин

Сада су се појавили нови детаљи о атентату на Вукотића, као и снимак ликвидације.

Вођа криминалне организације Бариш Нек, који је за атентат добио 1,5 милиона евра од ривалске банде Кавач, наредио је својим људима да "убију Вукотића", преносе турски медији.

Оружани напад на аутомобил извршен је у Шишлију, у Истанбулу, 7. септембра. Мета напада био је Јован Вукотић, вођа криминалне групе "Шкаљари". Вукотића, вођу шкаљарске банде, са четири метка ликвидирао је убица који се мотоциклом приближавао његовом аутомобилу.

Забележено је да је Вукотић, који је илегално ушао у Турску, настрадао у оружаном нападу двојице нападача на мотору у истанбулској четврти Шишли док су његова супруга и дете, али и возач преживели напад.

Код Вукотића, који је преминуо, поред трудне супруге и двогодишњег сина, пронађен је лажни пасош издат на име Предрага Поповића.

Вукотић је, подсетимо, убијен у том турском граду 8. септембра, наочиглед трудне супруге, ћеркице и возача Е. К., када су кренули у тржни центар. Двојица нападача на мотору пришла су аутомобилу и испалила четири хица у вођу "шкаљараца". Турска полиција, осам дана касније, ухапсила је рођака Радоја Звицера, вође "кавчана", Радоја Живковића, затим Здравка Перуновића и још 10 особа међу којима су наводно и убица али и остали логистичари.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА