Најновије

„МАРВ И МЕГАРОБОТ“: ЗА НАЈМЛАЂЕ ЉУБИТЕЉЕ ПРИЧА О ХЕРОЈИМА

Како би заштитио своје пријатеље, Марвин мора да научи да верује у себе и своје моћи. Само тако ће постати Марв – невероватни и незаустављиви суперхерој.

Фото: Вулкан

Суперодело је саткано од две ствари: доброте и маште. Срећом, Марвин има и једно и друго. Упознајте новог суперхероја у граду! Марв и мегаробот, роман о дечаку који остварује свој сан и постаје суперхерој, доступан је на сајту vulkancic.rs.
 
Марвин је обичан дечак који воли да проводи време са својим дедом, чита стрипове и прави научне експерименте. Ближи се завршетак основне школе и он је веома узбуђен што ради на пројекту за школски сајам науке са својим најбољим пријатељем Џоом. Али све се мења када открије мистериозно одело суперхероја скривено на тавану.
 
Прошло је доста времена откад је свету последњи пут био потребан херој, али када се појави опасни мегаробот, Марвинов деда ће свом унуку предати суперодело и робота по имену Пиксел. Да ли ће Марвин бити довољно храбар да употреби своју моћ у оделу суперхероја – да постане велики и чудесни суперхерој Марв?

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА