Најновије

"488 правила за живот": Ако не познајете правила, како да их поштујете?

Ново из Вулкана, потражите на сајту, књжиарама или Сајму књига.

Фото: Вулкан

Оно што је започето као шала у емисији Викли на каналу АБЦ сада представља књигу која је довољно снажна да може да промени друштво (или да га, макар, учини мање иритантним). Књига 488 правила за живот представља покушај комичарке Кити Фланаган да свет учини бољим местом за живот.

Будући да доносе противотров за сваку досадну ситницу, ова правила нису написана да би се кршила. А ауторка вам гарантује да ћете захваљујући њима бити боље информисани, да ћете се боље осећати и боље изгледати; заправо, бићете свеукупно бољи човек.

Ово није књига о самопомоћи – јер нисте ви они којима је потребна помоћ, већ други људи. Било да никада не исказују захвалност када је то преко потребно, или фрустрирани належу на сирену у возилу, или пак остављају један бескорисни листић тоалет-папира на ролни, многи људи једноставно не познају правила за живот.

Књига садржи и коментаре о друштву у коме живимо, ствари које су у првом плану наше свести и које ми као друштво заиста морамо да узмемо у обзир. Ово је књига за свакога ко верује да су добри манири и здрав разум синоними за квалитетан живот.

Сада, с овом разумљивом књигом коју ћете имати надохват руке, нећете имати никаквих изговора за лоше понашање. Кад год нисте сигурни како да се понашате у одређеној ситуацији, и кад год желите да знате шта да не радите у одређеним ситуацијама, само се латите књиге 488 правила за живот. Сигурно ћете пронаћи одговор.

Вулкан поручује да је време да удахнемо мало пристојности у свет око нас и учинимо га ведрим и здравим. Ако се не слажете са правилом, заборавите на њега, пређите на следеће, иако су сва вредна читања. 488 правила за живот потражите на сајту, у омиљеној књижари Вулкан или на Сајму књига.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА