Најновије

ПОГЛЕДАЈТЕ СНИМАК ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ: Откривене Милове намере! Нова понуда је на столу! Променио стратегију! Овако ради против Србије!

Владимир Ђукановић, народни посланик и члан Председништва СНС, се огласио из Храма Светог Ђорђа, који се налази у Подгорици, поводом намере Мила Ђукановића да отме све српске цркве и претвори их у црногорске:

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

“Мило Ђукановић је осмислио нову превару понудивши тзв. уједињење једине канонски признате Српске православне цркве и псеудорелигијске НВО ЦПЦ, са жељом да направи Православну цркву Црне Горе. Тако нешто је свакако немогуће и крајње бесмислено, али то је нови, умивени, атак на Српску православну цркву која се показала као веома жилав противник", рекао је Владимир Ђукановић.

Додао је и да се ова превара не може прогутати, и да је Милов покушај да унесе немир у православни свет. Према његовим речима, Мило жели да буде и патријарх. 

 "Милу Ђукановићу највише смета префикс - српска. Он би желео то да укине, ишао је веома агресивно, али је сада спустио лопту, јер је схватио да има жиловог противника. Не може ићи против верујућег света", каже Владимир.

Прочитајте ОВДЕ шта је то Мило још поручио Србима.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА