Најновије

ММА БОРАЦ И ПОЛИТИЧАР ИСПРОЗИВАО МАКРОНА: "То што спава са змајем не значи да се разуме у пожаре! Она је ружна човече!" (ВИДЕО)

Како изгледа дипломатија у 2019. години могло би се објаснити на примеру председника Француске Емануела Макрона и његовог вербалног сукоба са бразилским лидером Жаиром Болсонаром. Бразилац је међутуим "у своје редове" ставио и министре у влади и амбасадор, међу којима је и један бивши ММА борац, који сада прети да ће Макрона задавити.

Емануел и Брижит Макрон (Фото: Јутјуб)

Рензо Граси је бивши борац и тренутно је на функцији амбасадора туризма у Бразилу. Председника Француске назвао је прво кловном, а онда је реторика прерасла у претње.

Све је почело због пожара у Амазонији, а онда је Болсонаро на Фејбуку упутио увредљиве коментаре на рачун прве даме Француске Брижит Макрон.

- Једини пожар који се догађа је пожар у бразилским срцима и пожар у срцу председника, кловну. Дођи овамо, бићеш ухваћен за врат, тај пилећи врат - рекао је Граси обраћајући се Макрону и називајући га "микрон".

Након што је објављен видео, јавно га је прозвао бразилски новинар Адријано Вилксон. Ако је очекивао неко извињење, остао је разочарам.

- Наравно да ће се гомила људи уплашити, помислиће да сам га назвао пилетом јер сам испитивао његову мушкост, али видео сам пуно геј мушкараца који су мужевнији од овог имбецила - поново се огласио Граси.

Потом се осврнуо и на супругу Емануела Макрона.

- Поставићу вам једно питање. Је ли ружна или лепа? Да ли бисте завршили с њом? То што спава са змајем не чини га експертом за пожаре. Она је ружна, човече - рекао је он.

Шта то Северна Кореја ради у тајности? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Телеграф 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА