Најновије

ОБАМА ЖЕСТОКО ОПЛЕО ПО ДОНАЛДУ ТРАМПУ: Створио је хаотичну катастрофу!

Бивши председник САД Барак Обама, који се до сада држао даље од јавности и није коментарисао ситуацију везану за пандемију коронавируса, јуче се огласио тешком оптужбом да је Доналд Трамп у Америци створио хаос.

Трамп и Обама (Фото: Јутјуб)

- Начин на који се актуелна администрација садашњег председника бори са епидемијом је апсолутна хаотична катастрофа. Трамп је себичан, око себе скупља само апсолутно одане људе, све друге доживљава као непријатеље и зато је његов одговор на кризу овако анемичан и траљав. Трамп размишља на начин „ја сам најпаметнији а сви други нека се носе до ђавола“, а са таквим ставом ни најбоља влада на свету не може да се избори - каже Обама.

Он је потврдио да ће на изборима 3. новембра подржати демократског кандидата Џоа Бајдена, а амерички медији наводе да је Обама, први црни председник у историји САД, сазвао чланове „Алумни асоцијације“, око 3.000 људи своје некадашње администрације, и позвао их да снажно подрже Бајдена, који ће покушати да смени Трампа.

- Ови избори су важни јер се не боримо против појединца или политичке партије већ против себичности, подељености, тога да свуда видимо само непријатеље, свега тога што се под Доналдом Трампом све више увлачи у свакодневни живот Американаца - поручио је Обама.

Трамп му није остао дужан: Бела кућа је саопштила да је приступ пандемији председника Трампа „без преседана у свету“ и да је спасао на хиљаде живота.

- Док су демократе организовале лов на вештице, председник Трамп је прекинуо све летове за Кину. Док су демократе подстицале масовно окупљање, председник Трамп је уводио примену заштитне опреме, респиратора и тестирања широм земље - рекла је Кејли Мекенани, портпаролка Беле куће.

Према последњим анкетама, председничка трка између Трампа и Бајдена је веома тесна, с тим да, засад, Бајден води у неколико држава.

Прочитајте ОВДЕ    ко је издао наређење “хитно на оружје!”

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА