Најновије

"Е-PLAY" У БАШТИ КЛУБА ФЕСТ 29.АВГУСТА: Није лако живети овај живот на “паузи”!

Први пут након велике паузе, београдски алтернативни бенд Е-Play моћи ћемо да чујемо и видимо уживо у суботу 29. августа у башти клуба Фест.

"E-Play" (Фото: Д. Матаруга, Фест)

“Ево десила се могућност да пробамо да одржимо концерт и радујемо му се као никада до сада. Није лако живети овај живот на “паузи” и баш због тога се надамо да ћемо успети да створимо посебну енергију у Фесту.  Јако нам је недостајала публика и овај предстојећи сусрет 29.августа ће стварно бити нестваран за све нас” изјавила је Маја Цветковић поводом предстојећег концерта и додала да је важно да у овом периоду будемо пажљиви:

„Молимо све који дођу на концерт да буду одговорни и према себи и према другима како би се овај догадјај успешно одржао. Мислим да је свима већ јасно које су то мере које треба да се предузму.”

Састав je објавио недавно свој први лирикс видео у каријери за песму “Јапан” са актуелног албума “Слобода”. Тиме је свих седам песама са албума добило своје видео форме: “Срешћемо се неки други пут”, “Да будемо само добро”, “Пристаниште”  “Узми ми све”, “Шамарчина ” са поруком против насиља над женама, “Слобода” у коме се појављује симболично глумица Слобода Мићаловић (којој је то иначе био први музички спот у каријери) и сада “Јапан”.

Албум “Слобода” недавно је изашао и на винилу (Лонг Плej 2020). Кратко описујући суштинско значење “Слободе” за њен бенд (у коме су и бубњар Горан Љубоја-Трут и гитариста Немања Велимировић), Маја истиче:

„Важно је да будемо добро, слободни, да пристајемо само на оно што ми изаберемо као право решење и да нам могу узети све што имамо, али само не могу узети нас.“

Уз апел да пазите на себе и на друге и поштујете све прописане мере, клуб Фест и бенд позивају вас да 29.августа дођете у башту клуба Фест да заједно будемо сободни и ужиамо у добром рокенролу! Улазница кошта 1.000 динара.

Прочитајте ОВДЕ   ко је то управо објавио књигу, реч је о једном политичару.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА