Најновије

Други Wine Garden ће бити одржан у Ботаничкој башти 19. и 20. септембра

Други Wine Garden ће бити одржан у Ботаничкој башти „Јевремовац“ 19. и 20. септембра од 12 до 20 сати.

Фото-Ивана Чутура

После великог успеха првог издања манифестације и немогућности одржавања у јуну месецу због неповољне епидемиолошке ситуације Вајн Гарден,  ће, због великог интересовања посетилаца, бити одржан у новом термину поштујући све епидемиолошке мере које ће гарантовани здравствену безбедност свих посетилаца.


Иако је за друго издање манифестације припремљен одличан музички програм, тренутни епидемиолошки услови не дозвољавају одржавање великих концерата, што не значи да ће уживање у зеленој оази бити мање узбудљиво. Посетиоце током два дана очекује дегустација пажљиво одабраних вина, сирева и деликатеса, а магична атмосфера Ботаничке баште ће бити зачињена добром акустичном музиком на неколико пунктова, као и другим занимљивим садржајима. Ово ће бити одлична прилика за уживање целе породице у предивној природи током последњих дана лета.


Овогодишња манифестација ће бити организована у сајамском стилу, али уз велике лимите и мере опреза. Зелена оаза у центру Београда се простире на преко пет хектара. Винске тезге ће бити постављене на раздаљини од по 10 метара, а посетиоци ће бити усмеравани како би се одржала и физичка дистанца. Такође, биће примењене и друге неопходне епидемиолошке мере, што ће омогућити максималну безбедност посетилаца.


Београд је прошле године добио манифестацију која је од љубитеља вина већ препозната као једна од најатрактивнијих винских манифестација, на којој се представљају најбоља домаћа вина уз одабрану гастрономску понуду, што уз одличну музику у прелепој природи Ботаничке баште представља јединствени музичко-вински догађај са великим потенцијалом за раст и значајним утицајем на туристичку понуду Београда и Србије.


Улазнице за овогодишњи Вајн Гарден се могу купити од среде 9. септембра на билетарници Ботаничке баште и преко тикет сервиса. С обзиром да је, због тренутне епидемиолошке ситуације, измењена концепција манифестације и цена улазнице је коригована на симболичних 600 динара. Улазница подразумева једнократно неограничено време боравка у Ботаничкој башти и бесплатне дегустације вина и других производа који ће се наћи у понуди.


Због максималног угођаја и епидемиолошких мера број карата је лимитиран, а више информација се може пронаћи на сајту www.winegarden.rs и фб страници winegardenbelgrade.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА