Најновије

Трамп спрема земљотрес у самом срцу Империје

Олуја око избора председника САД тек почиње...

Трамп (Фото: flickr. com)

Пише: Данило Тврдишић, публициста

Ко је последњих два-три дана пажљиво пратио највеће америчке медије (посебно Си Ен Ен), могао је јасно да уочи како глобалисти полако, али сигурно из стања еуфорије (због самопроглашене Бајденове победе) прелазе у стање панике.

И то није случајно.

Сада, осам дана после избора, са великом сигурношћу се може рећи, да Трамп креће у велику контраофазиву. Трамп спрема земљотрес у самом срцу Империје какав Америка до сада није видела.

Наиме, колико год медији спиновали чињенице,Трамп поново показује колико је озбиљан играч. Он није насео на медијску навлакушу да се пре времена истрчи са доказима (које како време пролази све је јасније да има као кечеве које чува у рукаву). Наиме, при крају је процес систематизације многобројних доказа о највећој пљачки века, тј. о крађи више од 30 милиона гласова!

У току су припреме да се све то обелодани када се процени да је то најповољнији тренутак.

Оно што је такође јасно је да Трампови људи имају већину у врховном суду и за сада показују потпуну лојалност. Ако то тако остане, то ће значити да сваки дан који прође без званичног проглашења Бајдена за председника, је дан који експоненцијално јача Трампову, а слаби позицију сатанисте и педофила Бајдена.

Да се иза брда заиста нешто озбиљно ваља и да није у питању Трампов блеф, говори и податак да дани пролазе, а да ни у назнакама нема да би се ускоро десити званично проглашење Бајдена за председника. Да не говорим да највеће светске силе попут Русије, Кине, Бразила и Турске мудро ћуте по питању проглашења.

Једино "проглашење" које се до сада десило је оно које се збило у строго контролисаним медијима и оно које је дошло из Бајденовог штаба.

Трамп је знао шта му се спрема и није седео скрштених руку.

Биће врло занимљиво наредних дана пратити овај амерички изборни ријалити са никад већим улогом његових учесника у историји.

Помпео најаво да ће посетити све земље савезнице које су честитале Бајдену. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА