Најновије

Зашто Вучић истиче да неће сви морати да приме вакцину за корону?

Многи као да су одахнули када је Александар Вучић синоћ изјавио да ће вакцину за корону морати да приме само лекари, полицајци и војници, а "остали како хоће".

Александар Вучић. (Фото: predsednik.rs)

Пише: Алексеј Димитријевић

На први поглед се чини да ипак нећемо морати да се боримо против невиђеног кршења људских права у новијој историји, али разлога за оптимизам нажалост – нема.

Није Вучић ово изјавио због тога што неће моћи да набави велики (потребан) број вакцина у наредном периоду. План је много подлији. Уместо да се у старту инсистира на присилној вакцинацији целог становништва и тако ризикује народна побуна, режим прибегава тактици и припреми прогона који ће уследити касније.
 
Најпре је потребно вакцинисати лекаре који лече људе и органе присиле над људима – војску и полицију. Затим следе „меки притисци“: ако нисте вакцинисани, нећете моћи да путујете ван граница, послодавац ће имати права да вам уручи отказ јер невакцинисани угрожавате пословање компаније, а лекари (они који су вакцину већ примили) неће моћи да вас приме у здравствене установе јер сте „извор заразе“.
 
Ако у обзир узмемо чињеницу да ће део становништва добровољно да се вакцинише, а да ће део то учинити под „меким притиском“ као што је то наведено у претходном пасусу, долазимо у ситуацију да ће у једном тренутку већина грађана Србије бити вакцинисано против Ковида-19.
 
Тек тада на сцену ступа репресивни и противуставни закон, који је самозвана Скупштина Србије усвојила прошле недеље, а који министру здравља даје право да прогласи присилну вакцинацију целог становништва.
 
Тада ће већ пелцована војска и полиција моћи да учествује у нацистичком походу над слободарском мањином у овој земљи. Преостали „последњи Мохиканци“ ће тада имати знатно мањи капацитет да се одупру у одбрани својих људских права.
 
Ако у обзир узмемо чињеницу и да нелегална премијерка Ана Брнабић најавује полицијски час од 1. децембра, последњи је моменат да се овај народ пробуди и освести. Никакав вирус не може да буде оправдање за увођење тоталитаризма, уништавање економије и људских права, али и спречавање људи да се лече од других болести, које ових дана неометано „косе“ Србијом. 

Последњи је час. Устани понижена људска расо.

Народ устао против корона-диктатуре! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Србин Инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА