Најновије

ФУНКЦИОНЕР СНС НАПАО КРИЗНИ ШТАБ! "Хоћемо ли смети да дишемо?"

"Кризни штабе, хоћемо ли смети да дишемо? То нећете да забраните?", питао је посланик СНС у Скупштини Србије Владимир Ђукановић и тако још једном искритиковао Вучићев Кризни штаб.

Кризни штаб. (Фото: Јутјуб)

Посланик Српске напредне странке и један од главних јуришника Александра Вучића никако се не слаже са мерама које доносе Предраг Кон, Дарија Кисић Тепавчевић, Бранислав Тиодоровић и остали чланови медицинског дела Кризног штаба. У више наврата се супротставио људима које многи означавају као Вучићеве... И то увек после неке нове одлуке која се донесе на седницама.

Први пут је Ђука сучелио ставове са Кризним штабом када је Дарија Кисић Тепавчевић најавила да би маске могле да буду ношене и на отвореном. Побеснео је један од виђенијих људи СНС и написао опширну поруку на Фејсбуку, коју је касније морао да избрише, а новопечена министарка је морала одлуку о обавезном ношењу маски да повуче. Наравно, јасно је да је налог стигао са истог места.

Нешто касније, Ђукановић је ударио на Предрага Кона, који је најавио да би могло да буде скраћено време угоститељских објеката, на шта му је Ђука реплицирао и истакао да ти људи који раде у поменутим објектима морају од нечега да живе, а и буџет Србије мора да се пуни.

Након тога посланик СНС је знао да реагује на најаве о скраћењу времена продавница, тржних центара и кафића, о ношењу маски када год не може да се обезбеди дистанца, паничне поруке Кризног штаба...

Тако је и сада, када је најављена нова хитна седница Кризног штаба (сутра, 13 сати), поново на друштвеним мрежама дао свој суд и, наравно, поново искритиковао Вучићев Кризни штаб.

- Кризни штабе, хоћемо ли смети да дишемо? То нећете да забраните? - написао је Ђукановић на Твитеру.

Ђукановић је тако више пута напао Кризни штаб, који је, то је сада свима јасно, доносио одлуке и мере у корист промоције политике Вучића. Па, шта ли ће председник Србије рећи свом пулену због ових јавних иступа?

Ђукановић бежи са врха ДПС-а! Доводи бившег председника Црне Горе! Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА