Најновије

КОРОНА ЈЕ БИОЛОШКИ ОТРОВ: У току је рат против православља, а Иринеј је био последњи патријарх

Саша Боројевић, аналитичар и медијски стратег, саветника у Интернационалној полицијској асоцијацији Србије и директни потомак војводе Ивана Боројевића, изнео је тврдње да је вирус корона рат против православља.

Илустрација (Фото: Правда)

Како Боројевић каже, постоји паралела између патријарха Варнаве и патријарха Иринеја, с тим да су на сахрањени на два различита места, али која носе исту симболику.

Последњи патријарх

Ову тему, како је рекао, коју је чувао, анализирао је са свештенством СПЦ са којима је јако близак.

Саговорник је и напоменуо да је имао блиски контакт са патријархом Иринејом и да су се познавали. Боројевић сматра да је он последњи патријарх, тачније један од ретких који је у последње време инсистирао да папа не може да дође у Србију, а сада се на том инсистирању завршило.

Биолошки отров

Боројевић сматра да је инфекција короном последица дејства биолошког отрова.

- Морам да појасним на самом почетку да је јако чудно да су одједном масовно почели да нам се инфицирају људи у свештенству. Сматрам да је инфекција својеврсни биолошки отров, а савремна медицина то препознаје као бактериолошку инфекцију изазвану тровањем ћелије са Сарс2, односно ковидом – рекао је аналитичар Боројевић.

Јасно је напоменуо да ова ситуација ужасно подсећа на ситуацију од пре 83 године када је отрован патријарх Варнава који је умро под чудним околностима на дан када је Скупштина 1937. изгласала конкордат са Ватиканом.

- Након тога су уследиле крваве литије. Ово што се данас дешава, јако подсећа на оно што је било тада, а тада баш као и сада се око Србије ломе копља и вековна тежња Ватикана да преузме примат над православљем. Такође су тада, као и сада биле крваве, само овог пута у Црној Гори, те су бивале забрањене, свештенство хапшено, следбеници пребијани. Патријарх Варнава је сахрањен у малој цркви Светог Саве. Данас 83 године касније Патријарх Иринеј у Храму Светог Саве. Тада пре 83 године су енглеске службе преузеле контролу над СПЦ, што данас исто покушавају.

Православни поглавари широм света заражени

Како је аналитичар Бојевић направио паралелу између два јако слична догађаја, данас се то само реализује кроз пројекат намерног инфицирања корона вирусом.

- Сви који су се противили из СПЦ самосталности Косова, доласку Папе у Србију, да се за свеца прогласи усташки крвник Алојзије Степинац, али и сви који су подржали борбу Амфилохија у борби против диктатуре у Црној Гори су заражени или умрли. Такође се то догодило и са свим православним поглаварима из Грчке, Русије, Украјине, Албаније, који су подржавали СПЦ. Заразили су се ковидом, а неки од њих су и преминули.

Геноцид православних духовних вођа

Саговорник сматра да је у току геноцид духовних православних вођа.

- Поставља се питање како то да ниједан бискуп, католички свештеник, па на крају и сам папа нису заражени? Како, ако знамо да и они држе мисе, да су стално у контакту са верницима, када знамо да и они имају своје верске обреде. Већ видим да се у неким медијима појављује да су папи отворена сва врата, а у хрватским медијима су објавили да су папи отворена сва врата ка Србији.

Ко су кандидати за новог патријарха прочитајте ОВДЕ. Сви хоће Јоаникија, Вучић има други план.

Извор: Ало

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА