Најновије

ДОКТОР ТИОДОРОВИЋ: Заравњивање криве можда буде и раније него што смо предвидели

Проф. др Бранислав Тиодоровић гостовао је на Првој и рекао да ће крива везана за корона вирус бити можда заравњена и почетком следеће недеље.

Др Тиодоровић (Фото: Јутјуб)

Раније је Тиодоровић навео 4. децембар као датум, а сада је то дан раније - 3. децембар.

Ако заиста будемо сви заједно спроводили мере, и озбиљно са понашали према себи и другима, створићемо ситуацију до 3. или 4. децембра, да се може заравнити крива. Увек је потребно десет до 12 дана да би се видели резултати мера на делу. Рачунам на све нас, у децембру ћемо моћи да направимо мали пад, уз могуће пикове ниског интензитета, могуће је да дочекамо Нову годину уз мирнију ситуацију", рекао је он у Јутарњем програму Прве.

Иза нас је дан с рекордним бројкама као и тешка ноћ, Србија улази у црну зону, а Тиодоровић каже да је Кризни штаб још у септембру упозоравао на то.

"Још у октобру смо апеловали на строже мере, затварање сплавова, ограничење рада кафића и ресторана, гледали смо страшне снимке... Морамо да имамо приоритете, економија значи и производња, али приоритет је здравље изнад свега, само здрави људи могу да раде. Подаци су тачни, то је последица онога што се дешавало у целој Европи. Сада смо ми у фокусу, јер је стигло код нас са закашњењем у односу на рецимо западну Европу, где се то већ догодило пре две недеље. Последице свега што се није схватило озбиљно гледамо сада", рекао је он.

Лучић тврди да су Амфилохија убили. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА