Најновије

ОТАЦ ПРЕДРАГ ПОПОВИЋ: Нећемо дозволити да хватају нашу децу и вакцинишу без наше дозволе (ВИДЕО)

Свештеник Предраг Поповић, из Копорина, који користи интернет платформу Јутјуб за мисионарење сматра да свако сам треба да одлучи да ли ће примити вакцину за Ковид - 19 и да она не сме да се намеће силом. Он се посебно успротивио вакцинисању деце без пристанка родитеља.

Предраг Поповић (Фото: Јутјуб)

- Човек треба да буде ус лободном избору да ли ће да прими вакцину или не. Не може се наметати. То да ће вакцинисати нашу децу, без наше воље, и вакцинисати их – то ми нећемо дозволити. Свако ко хоће да прими ту вакцину нека прими, ако ја хиоћу да је не примим то је моја одговорност –објаснио је он.

Свештеник  је рекао да ако постоји и 1 посто мања могућност да добијете корону ако носите маску да маску треба носити. Он је позвао на оне који не желе да носе маске да се не љуте и не критикују оне који је носе, али да би и они могли да је ставе како би показали љубав према онима са којима ступају у контакт а инсистирају на ношењу маски.

- Ви што носите маске не осуђујте оне који носи, а ни ви који носити не осуђујте оне који не носе маске – објаснио је он и да се исто односи на вакцине.

Он је апеловао да се не ствара мржња и раскол у народу због различитих ставова о маскама.

Он је говорио и о свештеницима и монасима који су оболели од Ковида-19 и да међу умрилима има и млаших људи и да зато сви треба да се чувају од заражавања.

Шта је све отац Предраг Поповић рекао о пандемији, слављењу слава и причести сазнајте у видеу:

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА