Најновије

АМЕРИКАНЦИ НАПАДАЈУ С-400 И СУ-34: Борбена дејства против руских војних возила (ВИДЕО)

Америчка војска извела је вежбу Смарагдна застава на Флориди, посебно усмерену на увежбавање борбене тактике против руске опреме, објавио је Defence Blog.

С-400 (Фото: Јутјуб)

Блог је приказаo слајдове са презентације америчког ратног ваздухопловства, који приказују руске системе ПВО С-400, ловце-бомбардере Су-34 и подморнице као нападнуте „непријатељске циљеве“.

Такође, аутори чланка извештавају да су Американци у вежбама користили узорке руских тенкова Т-72.

Напомиње се да су Сједињене Државе за „припрему за битку 21. века“ користиле копнено и ваздушно наоружање, као и сателитске и рачунарске технологије.

Руски војни стручњак Константин Сивков, разговарајући са новинама Взгљад, приметио је да демонстрацијске вежбе немају много везе са стварним војним операцијама. Нагласио је да је С-400 најмоћнији ракетни систем на свету, а Су-34 се сматра једним од најбољих бомбардера.

„Тврдње да је дату руску опрему лако уништити су бесмислице. Али открива још нешто друго - чињеница да су испитивања извршена посебно за руско оружје. Американци се једноставно припремају за рат са Русијом “, рекао је.

Главни уредник часописа Национална одбрана Игор Коротченко заузврат је ситуацију назвао „локалном тактичком епизодом“ и изразио мишљење да су војни потенцијали Русије и Сједињених Држава једнаки.

Због чега могу да зарате Русија и НАТО, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА