Најновије

"Ноћ књиге" од 14. до 18. децембра: Велики попусти било да купујете у књижари или из удобне фотеље!

Традиционална манифестација Ноћ књиге, 23. по реду, којој се радују сви књигољупци, одржаће се од 14. до 18. децембра 2020. године под покровитељством Еуробанк Србије на чак 62 локације у књижарама Делфи и Лагуниним клубовима читалаца у 30 градова у Србији и региону као и на сајтовима laguna.rs и delfi.rs.

Фото-Лагуна

Како би се избегле гужве у књижарама, бринући пре свега о здрављу запослених и читалаца, велики попусти примењиваће се током пет дана, од понедељка 14. децембра до петка 18. децембра у књижарама, а на сајтовима laguna.rs и delfi.rs током 24 сата свих пет дана трајања манифестације уз бесплатну доставу на територији Републике Србије за све поруџбине. Повлашћена цена испоруке ДХЛ-ом за поруџбине преко сајта  delfi.rs у току трајања манифестације за територију Хрватске, Црне Горе и Босне и Херцеговине износиће 10 евра. Цене испоруке за поруџбине преко сајта laguna.rs за територију Црне Горе и Босне и Херцеговине обрачунавају се према важећем повлашћеном ценовнику. Специјална цена испоруке ДХЛ-ом за поруџбине преко сајта laguna.rs. за територију Хрватске износиће 10 евра.

Попусти на Лагунина издања за куповину једне књиге биће 25%, за две 30%, за три 35% а за четири и више књига 40%, док ће се на књиге других издавача који су се прикључили Ноћи књиге укључујући Егмонт и  Dexy Co наслове, страна издања и гифт асортиман обрачунавати попуст од 20%.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА