Најновије

ПУЧЕ БОМБА НА "МАРАКАНИ"! Звезда завршила највеће зимско појачање

Са Маракане су јављали да неће бити долазака странаца уколико неко од актуелних не оде из Звезде, али италијански медији и то они признати тврде да ће Едера врло брзо потписати за Звезду!

Маракана (Фото: Јутјуб)

Торино је пристао да Едеру позајми Звезди, а "Ла Стампа" пише и да је договорена откупна клаузула која би, у случају Едериних добих игара била активирана после 18 месеци, и да је на послетку млади офанзивац пристао да дође у Београду после доброг искуства Дијега Фалчинелија!

Црвено-бели су дуго трагали за играчем Едериних квалитета који ће до повратка Александра Катаија правити превагу на терену, а касније зајено са "Магиком" помоћи Дејану Станковићу да освоји дуплу круну и евентуално се пласира у Европу и наредне сезоне! Едера је експлодирао под тренерском палицом Синише Михајловића, али му је каријера код Мацарија и Ђампаола била у слободном паду. 

Долазак Едере значио би да је Ел Фарду Бен пред излазним вратима. Арис је отпао због немогућности да црвено-белима понуди одговарајуће обештећење, као и плату од минимално 650.000 евра репрезентативцу Коморских Острва, али су сада главне опције Кина и Емирати! 

Како је српски борац запалио Србију изјавом о Мики Алексићу погледајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА