Најновије

Вулетић приведен, терете га за отмицу, изнуду и прање новца

Владимир Вулетић, доскорашњи потпредседник ФК Партизан, приведен је рано ујутру у близини Тужилаштва за организивани криминал, у Устаничкој улици.

Вулетић (Фото: Јутјуб)

Како се сазнаје, бившег функционера црно-белих одведели су припадници СБПОК ове среде нешто после 8.30. Саслушање у СБПОК може да траје највише четири сата.

Вулетић је, како преноси Н1, рекао да му се на терет стављају три дела – изнуда, отмица и прање новца!

Подсетимо, Вулетић се, како је и најавио, запутио у Тужилаштво за организивани криминал, како би се “предао” због довођења у везу са Вељком Беливуком.

Претходно је испричао како му се спрема ТВ хапшење, као и да му се “пакује” да је педофил и брата Веље Невоље у најмању руку.

Зато је решио оде у Тужилаштво и за наш портал је најавио како је “спреман да буде саслушан кад год се сматра да је потребно”. Приведен је пре него што је стигао у Тужилаштво, у кафићу где му је уруђен позив да одмах мора да се јави у СБПОК, како је кратко објаснио.

“Нисам било какав криминалац. Желим да ме тужилац испита о свим наводима које сам давао и да ме обавесте да ли се против мене води било каква истрага, кривичан поступак и да ли постоји намера да постанем осумњичен или оптужен. Лојалан сам грађанин, верујем у независност српског судства и видећемо да ли га имамо у 21. веку”, испричао је, између осталог, раније Вулетић.

Народ испред Скупштине викао Вулину. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА