Најновије

СКАНДАЛ! Данијела Штајнфелд осванула на сајту за одрасле: Испливале вреле сцене у америчком филму (ФОТО/ ВИДЕО 18+)

Оптужба Данијеле Штајнфелд да ју је колега Бранислав Лечић силовао већ данима потреса јавну сцену Србије, а читав случај из сата у сат добија нове, врло често и бизарне заокрете, пише у листу Објектив.

Данијела Штајнфелд (Фото: Јутјуб)

Тако се после објаве глумице Мирјане Карановић, која се јавно изјаснила да одбија пословну сарадњу с Лечићем, огласило и Београдско драмско позориште, које је Лечићу у поруци саопштило да је до даљег алтерниран и скинут са репертоара поменутог позоришта, што је он поделио на свом Фејсбук профилу. Са друге стране, глумица Данијела Штајнфелд, то јест клип из једног од њених филмова, завршио је на порно-сајту, што је додатно подгрејало подељеност ставова јавног мњења. И, као трешња на торти, долази и интересовање угледног Њујорк тајмса, који је балканској афери посветио велики текст.

Драги Леко…

“Драги Леко, Југ је покушао да те добије, вероватно си у гужви. Имамо једну незгодну ситуацију јер је данас, на иницијативу дела уметничког ансамбла, њих 17 потписало петицију да не желе да играш у „Тиквама” док се ситуација не смири. Њих 14 је било уздржано. Жао нам је због свега, у договору и са Скерлом, алтернираћемо те до даљег. Можеш се чути са Југом када будеш у прилици. Београдско драмско позориште”, текст је који је глумцу стигао из управе ове институције културе.

То је изреволтирало глумца, који је објавио поруку и јавно се обратио позоришту на свом Фејсбук профилу:

“Са онима који суде о људима и оваквим догађајима и оптужбама преко медија, без права на мој глас и моју истину, никада више немам шта да тражим! Заборавите на нашу сарадњу и поручите тим глумцима да ме ни такви људи ни такви глумци уопште не занимају. Они, без обзира на године, не знају ни шта је право, а ни правда. Нек ме избегавају у широком луку. Истина ће победити! Драги Лека одговара на поруку Београдског драмског позоришта – написао је глумац, после чега се БДП огласио званичним саопштењем у коме потврђује смену Лечића до даљег.

Саму петицију су, иначе, потписале бројне звезде глумишта, међу којима су, како се незванично сазнаје, Милош Биковић и Миодраг Радоњић.

Само за кеш

Док Лека води битку с позориштем у којем се спорадично појављује, будући да је стални члан ансамбла Југословенског драмског позоришта, које се о (не)ангажовању глумца још није изјашњавало, Данијела Штајнфелд привукла је пажњу порно-сајта AZ Nude.

Наиме, српска глумица је 2015. године играла у америчко-албанском трилеру „Cash Only” редитеља Малика Бадера, а инсерти из њега завршили су на поменутој платформи, у којој се виде сцене секса Штајнфелдове са једним од главних глумаца. Иако је у питању глума, и иако није јуче постављен, тек након скандала снимак је почео да привлачи већу пажњу. Колика је та пажња, најбоље се види из тога што је случај Лечић-Штајнфелд постао тема водећих светских медија.

Наиме, амерички лист Њујорк тајмс анализирао је разговор Данијеле и Лечића, што је, између осталих доказа, предато Вишем јавном тужилаштву у Београду. Њихови стручњаци проценили су да нема индиција да је разговор намештен, иако је Лечић за поменути лист образложио да су они заправо само импровизовали дијалог за „неки комад”.

Испливали снимци где Тара признаје да је конзумирала наркотике. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: objektiv.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА